X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Cytologia w 6tc
Odpowiedz

Cytologia w 6tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • axie92 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2019, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj w południe miałam cytologię. Lekarka uprzedzała, że mogę po niej krwawić troszkę. Rzeczywiście, po miałam plamienie. Ale potem kilka godzin nic i chwilę temu miałam śluz zabarwiony na czerwono. Czy po tych kilku godzinach może być nadal związana z tą cytologią, czy powinnam się martwić?

xx4wxzdvt9quz2vg.png

ojxeroeq320a4lee.png
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 5 tyg plamiłam bez cytologii a dziecko żyło. Każde plamienie trzeba skonsultować z ginem ja już 3 razy wylądowałam na ip. Myślę że może być to wina cytologii pochwa jest bardzo ukrwiona.

27a73b5519.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ