X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Cytologia w 6tc
Odpowiedz

Cytologia w 6tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • axie92 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2019, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj w południe miałam cytologię. Lekarka uprzedzała, że mogę po niej krwawić troszkę. Rzeczywiście, po miałam plamienie. Ale potem kilka godzin nic i chwilę temu miałam śluz zabarwiony na czerwono. Czy po tych kilku godzinach może być nadal związana z tą cytologią, czy powinnam się martwić?

xx4wxzdvt9quz2vg.png

ojxeroeq320a4lee.png
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 5 tyg plamiłam bez cytologii a dziecko żyło. Każde plamienie trzeba skonsultować z ginem ja już 3 razy wylądowałam na ip. Myślę że może być to wina cytologii pochwa jest bardzo ukrwiona.

27a73b5519.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ