SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Cytologia w 6tc
Odpowiedz

Cytologia w 6tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • axie92 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2019, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj w południe miałam cytologię. Lekarka uprzedzała, że mogę po niej krwawić troszkę. Rzeczywiście, po miałam plamienie. Ale potem kilka godzin nic i chwilę temu miałam śluz zabarwiony na czerwono. Czy po tych kilku godzinach może być nadal związana z tą cytologią, czy powinnam się martwić?

xx4wxzdvt9quz2vg.png

ojxeroeq320a4lee.png
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 5 tyg plamiłam bez cytologii a dziecko żyło. Każde plamienie trzeba skonsultować z ginem ja już 3 razy wylądowałam na ip. Myślę że może być to wina cytologii pochwa jest bardzo ukrwiona.

27a73b5519.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ