X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr czas na relaks
Odpowiedz

czas na relaks

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Carmelka Debiutantka

Wysłany: 2 lutego 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra dziewczyny widze zez wszedzie tylko stres, strach, bieganie na badania, przeszukiwanie forum i zamartwianie sie o wszystko.
    Czas najwyzszy dac troszke oddechu sobie i malenstwom, skoro maja byc zdrowe to musza sie czasem zrelaksowac :)
    Podajcie swoje sposoby na odprezenie i i odrobine luksusu. Buziaki

Drelin lubi tę wiadomość

• kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proponuje wypad do kosmetyczki manicure, pedicure, moze masaz:-) ) tylk pamietajmy ze jesli wybieramy sie na jakis wiekszy zabieg zeby poinformowac ze jestesmy w ciazy:-)

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png
  • Drelin Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Książki :) nie mogę sie już doczekać l4, żeby mieć więcej czasu na czytanie :) najgorsze, że teraz jak zaczynam czytać to zaraz zasypiam ;)

yuudrjjg1yagrwny.png
  • LouLou Znajoma

Wysłany: 6 lutego 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę zrobic tak, że czesciowo pracuje w domu. Mam straszne mdlosci i przewlekłe zmeczenie, wiec na przyjemnosci po prostu nie mam siły. Jak chodze, to mdleje. Wiec leze i w necie klikam, bo na ksiazce sie skupic nie moge za bardzo ;)

• mama86 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drelin wrote:
    Książki :) nie mogę sie już doczekać l4, żeby mieć więcej czasu na czytanie :) najgorsze, że teraz jak zaczynam czytać to zaraz zasypiam ;)
    Ja mam tak samo:) Jestem teraz na L4. Byłam wczoraj na zakupach i przy okazji rozglądałam się za jakąś ciekawą książką. Jednak gdy pomyślałam o tym, że przy każdej zasypiam to stwierdziłam, że na razie nie ma to najmniejszego sensu:) Zaraz wybieram się na spacer z koleżanką:)

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na L4, jak tylko mam energię to zabieram się za gotowanie, chociaż kuchara ze mnie żadna i właściwie to mąż jest ekspertem:)
    Ale zaczęłam robic rzeczy których wczesniej nie robiłam i nawet wychodzą, więc przynajmniej się nie zrażam:)
    Mam tez w zanadrzu książki do angielskiego i rosyjskiego, na razie leżą i czekaja cierpliwie na swoją kolej:D
    Poza tym planuje małe zmiany w naszym mieszkaniu i poszukuje inspiracji.

Kajaoli lubi tę wiadomość

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciepla poranna kapiel, masaz stop olejkiem o zapachu polnych kwiatow, spacerek z psem po parku, usiasc przed bialym plotnem i namalowac obraz z zamknietymi oczammi.. to jest dla mnie prawdziwy relaks :)
    A gdy nadarza sie okazja: spacer boso na plazy :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • mama_z_groszkiem Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spacer i czytanie ksiazki (dopoki z nia nie zasne ;) ale oczywiscie najlepszy relaks to spedzanie czasu z mezem, nie wazne co robimy, ale wtedy totalnie mam same pozytywne mysli.

PS: co do masazu w ciazy to mnie uczono, ze odpada :) chyba, ze jest to masaz nog badz ramion albo twarzy :)

relgcwa1nrtfgkrw.png
  • sylwiob Znajoma

Wysłany: 20 lutego 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Ciepla poranna kapiel, masaz stop olejkiem o zapachu polnych kwiatow, spacerek z psem po parku, usiasc przed bialym plotnem i namalowac obraz z zamknietymi oczammi.. to jest dla mnie prawdziwy relaks :)
    A gdy nadarza sie okazja: spacer boso na plazy :)
    Nie każdy ma szczęście mieszkać nam morzem. ;)

Co do czytania książek to też się cieszyłam że będę miała okazje na L4 ale nie potrafię się skupić na nich. A trochę czeka na swoją kolej.

Jutro wybieram się na spacer po mieście i muszę do księgarni zajrzeć bo nowa część z mojej ulubionej serii wyszła właśnie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ