czas na relaks
-
No dobra dziewczyny widze zez wszedzie tylko stres, strach, bieganie na badania, przeszukiwanie forum i zamartwianie sie o wszystko.
Czas najwyzszy dac troszke oddechu sobie i malenstwom, skoro maja byc zdrowe to musza sie czasem zrelaksowac
Podajcie swoje sposoby na odprezenie i i odrobine luksusu. BuziakiDrelin lubi tę wiadomość
-
Drelin wrote:Książki nie mogę sie już doczekać l4, żeby mieć więcej czasu na czytanie najgorsze, że teraz jak zaczynam czytać to zaraz zasypiam
-
nick nieaktualnyJa też na L4, jak tylko mam energię to zabieram się za gotowanie, chociaż kuchara ze mnie żadna i właściwie to mąż jest ekspertem:)
Ale zaczęłam robic rzeczy których wczesniej nie robiłam i nawet wychodzą, więc przynajmniej się nie zrażam:)
Mam tez w zanadrzu książki do angielskiego i rosyjskiego, na razie leżą i czekaja cierpliwie na swoją kolej:D
Poza tym planuje małe zmiany w naszym mieszkaniu i poszukuje inspiracji.Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Ciepla poranna kapiel, masaz stop olejkiem o zapachu polnych kwiatow, spacerek z psem po parku, usiasc przed bialym plotnem i namalowac obraz z zamknietymi oczammi.. to jest dla mnie prawdziwy relaks
A gdy nadarza sie okazja: spacer boso na plazy -
spacer i czytanie ksiazki (dopoki z nia nie zasne ale oczywiscie najlepszy relaks to spedzanie czasu z mezem, nie wazne co robimy, ale wtedy totalnie mam same pozytywne mysli.
PS: co do masazu w ciazy to mnie uczono, ze odpada chyba, ze jest to masaz nog badz ramion albo twarzy -
Kajaoli wrote:Ciepla poranna kapiel, masaz stop olejkiem o zapachu polnych kwiatow, spacerek z psem po parku, usiasc przed bialym plotnem i namalowac obraz z zamknietymi oczammi.. to jest dla mnie prawdziwy relaks
A gdy nadarza sie okazja: spacer boso na plazy
Co do czytania książek to też się cieszyłam że będę miała okazje na L4 ale nie potrafię się skupić na nich. A trochę czeka na swoją kolej.
Jutro wybieram się na spacer po mieście i muszę do księgarni zajrzeć bo nowa część z mojej ulubionej serii wyszła właśnie. -