X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Czy komuś przy przeziębieniu ustały objawy ciążowe?
Odpowiedz

Czy komuś przy przeziębieniu ustały objawy ciążowe?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ola0002 Znajoma

Wysłany: 27 listopada 2023, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Od 2 dni jestem mocno przeziębiona, dzisiaj rano zauważyłam że nie mam już objawów ciążowych, tzn nie bolą mnie sutki i nie jestem śpiąca jak wcześniej, czy któraś z Was tak miała? To 9 tydzień ciąży i zaczynam się martwić, objawy nie ustawały wcześniej na dłużej niż 4-5 h.

• Mimisia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2023, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to po prostu zwykły zbieg okoliczności z tym przeziębieniem :)
    Już wiele takich tematów na forum było, gdzie dziewczyny się martwiły, że ustąpiły objawy ciążowe, a właśnie często się tak zdarza, że w okolicach 10-11 tygodnia jest już nam lżej :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ