X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Czy to było poronienie?
Odpowiedz

Czy to było poronienie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • RosaW Nowa

Wysłany: 12 lutego 2023, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich😊
    Chciałam Was prosić o radę... 26 stycznia miałam owulacje, na 5 lutego przypadał mi okres ale się spoźniał, zrobiłam test wyszedł negatywny. Dwa dni później rozbolał mnie brzuch i pojawiło się plamienie które trwało 3 dni. Test ciażowy wyszedł pozytywny 😊bardzo się ucieszyłam ale w tym samym dniu wieczorem zaczęłam krwawić ( kolejne 2 dni), nie było tragedi tylko towarzyszyły mi dość mocne skurcze w dole brzucha i byłam strasznie puchnieta. Testy nadal wychodzą pozytywne ale mam obawy że było to wczesne poronienie. Robiłam betę i jest w ciągu 48h wzrost w normie 11.90 na 27.90. Jutro idę jeszcze raz powtórzyć badanie. Tylko najbardziej martwi mnie mój niski progesteron bo wynosił w dniu krwawienia 0.34 a to bardzo mało.... Bardzo proszę o rady czy ktoś z Was miał podobnie?

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2023, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jak tam u Ciebie?

03.2023💔 8tc 👼

01/25- start IVF
    25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼

💊 hydroxychloroquine, avamina, letrox

Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%

Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ