Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Czy to było poronienie?
Odpowiedz

Czy to było poronienie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • RosaW Nowa

Wysłany: 12 lutego 2023, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich😊
    Chciałam Was prosić o radę... 26 stycznia miałam owulacje, na 5 lutego przypadał mi okres ale się spoźniał, zrobiłam test wyszedł negatywny. Dwa dni później rozbolał mnie brzuch i pojawiło się plamienie które trwało 3 dni. Test ciażowy wyszedł pozytywny 😊bardzo się ucieszyłam ale w tym samym dniu wieczorem zaczęłam krwawić ( kolejne 2 dni), nie było tragedi tylko towarzyszyły mi dość mocne skurcze w dole brzucha i byłam strasznie puchnieta. Testy nadal wychodzą pozytywne ale mam obawy że było to wczesne poronienie. Robiłam betę i jest w ciągu 48h wzrost w normie 11.90 na 27.90. Jutro idę jeszcze raz powtórzyć badanie. Tylko najbardziej martwi mnie mój niski progesteron bo wynosił w dniu krwawienia 0.34 a to bardzo mało.... Bardzo proszę o rady czy ktoś z Was miał podobnie?

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2023, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jak tam u Ciebie?

03.2023💔 6tc ciąża naturalna
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 7tc (FET 3.1.1) 👧🏼
    10.2025 💔 8tc (FET 3.1.2)
    03.2026 💔 8tc ciąża naturalna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ