X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr czy to ciąża?
Odpowiedz

czy to ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mandi :) Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane :-)
    Czy poprzez poziom proestrogenu można poznać początek ciąży?
    Mój wynik to ng/ml. 11,30 i nmol/l to 35,93 jestem 8 dni albo 10 po owulacji nie jestem pewna na sto procent kiedy była.

• pakima Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NAjlepiej zrobić betę albo test ciążowy w dniu spodziewanej miesiaczki. Powodzenia

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, właśnie ;) Rób test i nie trzymaj nas w niepewności :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ