czy to normalne?
-
Jeśli bóle nie są silniejsze niż miesiączkowe i nie masz plamień to wszystko powinno być ok. Mi takie bóle zaczęły się na tydzień przed spodziewaną miesiączką, dlatego byłam pewna że z ciąży nici... Z tygodnia na tydzień bóle były rzadsze i mniej intensywne. Teraz od czasu do czasu coś mnie jeszcze zaboli.
-
Hej ja grudniu 2016 poronilam. Po pierwszej @ udalo nam sie! Jestem w 5 tyg. Terz mam bole podbrzusza. Postanowialam dxisiaj pojsc do lekarza zeby sprawdzil czy jest sie czym martwic czy tez nie. Licxe na to ze powie ze wszystko jest ok. A do kiedy takie bóle moga sie utrzymywac wiecie moze?
-
Ja również miewam jeszcze takie bóle, jestem w 8t, do tego od czasu do czasu kłują jajniki i miewam uczucie, że coś "spływa". Okazuje się, że to śluz. Na USG wszystko wyszło w porządku. Najlepiej nie panikować, póki nie ma krwi i nie zwijamy się z bólu trzeba zachować spokój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 08:01
-
Ja na początku pierwszej, nieutrzymanej ciąży też miałam kłucia, ciągnięcia, bóle takie lekkie i tępe, coś jakby skurcze ale nie do końca i lekarz mówił, że to całkowicie normalne.
Teraz też czuję takie jakby rozpychanie.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Ja miałam podobnie na szczęście te bóle są co raz słabsze.
Polecam: Matka i dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 10:02
-
Witam jestem nowa na forum robilam 3 testy i 3 ladne pozytywne. Niby 6 tc ale ilprawie bez objawów oprocz sikania i od wczoraj mb
Wczoraj bolą mnie plecy w krzyżu. Jak badalam sobie szyjke to jest wysoko i twarda. Dopiero w pn ide do lekarza i sie stresuje. Mdłości nie mam czasem mnie zemdli ale to chwila i przechodzi acha i co mam to ciagle bialy wodnisty. Nie wiem czy dobrze napisalam w odpowiednim wątku jeśli nie prosze o przekierowanie. Poniewaz nie znam tego forum i jest mi ciezko sie odnaleźć. Pozdrawiam -
Ja również, jestem w 8 tygodniu, a od dłuższego czasu mam bóle a'la okresowe, ale również czytałam, że nie warto się tym martwić bo to macica się powiększa oczywiście wiadomo, że bóle w granicach rozsądku. Bo jeśli jest to mocny i długotrwały ból, to warto skontaktować się z ginekologiem.
Kiya, ja od początku ciąży nie mam mdłości. Jesteśmy widać w tym procencie Ciężarówek, które przechodzą ją w łagodniejszy i przyjemniejszy sposób Ból w krzyżu też jest nieszkodliwy, to podobno również objaw powiększającej się macicy. Niedługo, czyli w 7-mym m'cu będziesz miała ją już dwa razy większą niż na początku ciąży -
Ja jestem na początku 5 tyg (jeszcze nie byłam u lekarza ale testy pozytywne beta pięknie rośnie ) i tez mam takie bóle praktycznie pół dnia to czuje najgorsze rano i wieczorem... właściwie czuje ból od bioder do mostka i na brzuchu i na plecach masakra i to dość mocny:( ..
-
Mi również dokuczają bóle podbrzusza, pleców, wieczorami czasem ból promieniuje na uda, czyli tak jak mam podczas okresu, ale wszystko z dzidzą ok, wczoraj nawet dało się zobaczyć serduszko:) Fakt, aktualne bóle są lżejsze i bardziej rozpychające niż te miesiączkowe.
Panikuję zawsze wieczorem przy napadzie, bo kumulują mi się wszystkie objawy - jajniki, macica, mdłości, zgaga no i resztki kaszlu, także dziewczyny, nie jesteście same xDAutoimmunologiczna choroba tarczycy, mutacja genu PAI-1 4G - ciąża na encortonie
Mama dwóch aniołków: 5tc - luty 2016, 7tc - grudzień 2016
-
Witam. Jestem prawie w 5 tygodniu ciąży również odczuwałam bóle jakby menstruacyjne. Póki co słabną ale lekarz polecił nospe nawet do 3 tabletek dziennie i mówił ze to lek nie szkodliwy dla kruszynki. Na razie jednak nie miałam takiej potrzeby. Przepisał mi też luteine oraz duphaston. Dziś nawet odczułam pierwsze mdłości.Teraz tylko wypoczywać i się oszczędzać. Pozdrawiam
-