Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Depilacja leserowa bikini a płód
Odpowiedz

Depilacja leserowa bikini a płód

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pomarancza Debiutantka

Wysłany: 10 sierpnia 2020, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane robiłam depilacje laserowa bikini 2 dni po owulacji okazuje się teraz ze jestem w 5tyg ciąży ale na usg nie widać zarodka. Czy depilacja mogła mieć na to wpływ ? Czy zarodek może być uszkodzony przez ta depilacje ?

• Linka2019 Autorytet

Wysłany: 22 września 2020, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa dni po owulacji nie masz jeszcze zarodka, więc nic nie mogło się złego stać.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ