Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr dobry ginekolog łódź
Odpowiedz

dobry ginekolog łódź

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nowicjuszka :) Debiutantka

Wysłany: 13 stycznia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy .Jestem w 7 tyg ciąży i nie moge znalez dobrego ginekologa z powolania :( Bylam w ciagu tyg juz u dwoch ale te wizyty to raczej komediodramat niz fachowa pomoc :( to moja pierwsza ciaza co wiaze ze soba duzo pytan do lekarza. Niestety nie mam do nich szczescia

• NatiB Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osobiscie nie znam tego lekarza, ale wiem ze w Łodzi jest dr Dr Dudarewicz, jest to lekarz ktory w 1995 roku wprowadzil jako pierwszy w Pl badania usg genetyczne. Jest dosc drogi ale na USG dostrzeze wszystko i nie ma takiej obawy ze czegos nie zauwazy albo zbagatelizuje, specjalizuje sie w badaniach genetycznych, kocha to co robi. Ogolnie na chocby 3 usg bym do niego szla, ale ceny ma okolo 200-250, ale jest "wart" tych pieniedzy.

nowicjuszka :) lubi tę wiadomość

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • nowicjuszka :) Debiutantka

Wysłany: 13 stycznia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB dziekuje za podpowiedz :) napewno poszukam wiecej informacji o tym lekarzu :) tylko zeby jeszcze znalez lekarza ktory poprowadzi mnie przez cala ciaze :)

• kornela909 Debiutantka

Wysłany: 30 marca 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po ciąży szukam dobrego specjalisty z ginekologii estetycznej, który zajmie się korektą warg sromowych. Macie w tej kwestii jakieś doświadczenie i wykonywałyście taki zabieg? Co powiecie o Multiclinic w Łodzi? Mój problem niestety bardzo psuje mi moje życie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 22:37

kornela909
  • Alice24 Znajoma

Wysłany: 12 kwietnia 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowicjuszka :) wrote:
    Dziewczyny pomocy .Jestem w 7 tyg ciąży i nie moge znalez dobrego ginekologa z powolania :( Bylam w ciagu tyg juz u dwoch ale te wizyty to raczej komediodramat niz fachowa pomoc :( to moja pierwsza ciaza co wiaze ze soba duzo pytan do lekarza. Niestety nie mam do nich szczescia

Do Gamety w Rzgowie masz blisko. Tam są super lekarze

hchyyx8d04phqknq.png
  • Alice24 Znajoma

Wysłany: 12 kwietnia 2018, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornela909 wrote:
    A ja po ciąży szukam dobrego specjalisty z ginekologii estetycznej, który zajmie się korektą warg sromowych. Macie w tej kwestii jakieś doświadczenie i wykonywałyście taki zabieg? Co powiecie o Multiclinic w Łodzi? Mój problem niestety bardzo psuje mi moje życie.

Multiclinic to lipa...przynajmniej po moich doświadczeniach. Jak ktoś zajmuje się wszystkim do nie zna się na niczym.

hchyyx8d04phqknq.png
  • malinovapat Znajoma

Wysłany: 15 kwietnia 2018, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co sądzicie o Medeorze na Ciesielskiej?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ