dobry ginekolog łódź
-
Dziewczyny pomocy .Jestem w 7 tyg ciąży i nie moge znalez dobrego ginekologa z powolania Bylam w ciagu tyg juz u dwoch ale te wizyty to raczej komediodramat niz fachowa pomoc to moja pierwsza ciaza co wiaze ze soba duzo pytan do lekarza. Niestety nie mam do nich szczescia
-
Osobiscie nie znam tego lekarza, ale wiem ze w Łodzi jest dr Dr Dudarewicz, jest to lekarz ktory w 1995 roku wprowadzil jako pierwszy w Pl badania usg genetyczne. Jest dosc drogi ale na USG dostrzeze wszystko i nie ma takiej obawy ze czegos nie zauwazy albo zbagatelizuje, specjalizuje sie w badaniach genetycznych, kocha to co robi. Ogolnie na chocby 3 usg bym do niego szla, ale ceny ma okolo 200-250, ale jest "wart" tych pieniedzy.
nowicjuszka :) lubi tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
A ja po ciąży szukam dobrego specjalisty z ginekologii estetycznej, który zajmie się korektą warg sromowych. Macie w tej kwestii jakieś doświadczenie i wykonywałyście taki zabieg? Co powiecie o Multiclinic w Łodzi? Mój problem niestety bardzo psuje mi moje życie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 22:37
kornela909 -
nowicjuszka :) wrote:Dziewczyny pomocy .Jestem w 7 tyg ciąży i nie moge znalez dobrego ginekologa z powolania Bylam w ciagu tyg juz u dwoch ale te wizyty to raczej komediodramat niz fachowa pomoc to moja pierwsza ciaza co wiaze ze soba duzo pytan do lekarza. Niestety nie mam do nich szczescia
Do Gamety w Rzgowie masz blisko. Tam są super lekarze -
kornela909 wrote:A ja po ciąży szukam dobrego specjalisty z ginekologii estetycznej, który zajmie się korektą warg sromowych. Macie w tej kwestii jakieś doświadczenie i wykonywałyście taki zabieg? Co powiecie o Multiclinic w Łodzi? Mój problem niestety bardzo psuje mi moje życie.
Multiclinic to lipa...przynajmniej po moich doświadczeniach. Jak ktoś zajmuje się wszystkim do nie zna się na niczym. -