Dobry ginekolog z USG Warszawa
-
Hej Dziewczyny potrzebuje znaleźć namiary na dobrego ginekologa który praktykuje się w prowadzeniu ciąż. Mój gin nie chcial mnie skierować na drugie beta bo po co mam się stresować bo on i żadna medycyna mi wtedy nie pomoże... cóż z resztą badań podobnie "(...)jak będzie dobrze to dobrze jak nie to kobieta poroni..." cytat Gina, masakryczne podejście. Znacie kogoś godnego polecenia, proszę o rady jestem w 5tc dzień 2 wiec swieżynka;)
-
nick nieaktualnyGinekolog USG Warszawa mazowieckie
Robert Makowski - Ginekolog, USG Ginekologiczne w Warszawie
Telefon kontaktowy:
022-654-24-64, 022-654-24-62
Dane adresowe:
Warszawa,
Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1801/1802
Dobry jest z opini i wogóle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 23:12
-
nick nieaktualny
-
Podbijam temat. Chodzę teraz prywatnie ale płacę 160 zł za wizytę, USG osobno 140. Jest to trochę sporo, jak doliczę wszystkie laboratoryjne badania to już w ogóle. Co miesiąc płacę 430zł składek i postanowiłam się zbuntować i zacząć chodzić państwowo do lekarza. Zupełnie nie wiem od czego zacząć i gdzie szukać. Możecie polecić jakąś przychodnię/ginekologa. Chodziłam kiedyś na Starynkiewicza ale tam terminy są półtoramiesięczne
-
nick nieaktualny
-
Ja chodzę do Pana Rafała Zduna, przyjmuje w Zielonce i w Warszawie w klinice pro line ma Placu Przymierza. Jest super!! Trzeba tylko prosić czasami by coś powtórzył bo bardzo szybko mówi. Prowadził każda ciąże w mojej okolicy i ma super opinie także polecam! Nam z mężowi udało sie już w 2 cyklu zajść w ciąże, a walczyliśmy wcześniej u innej doktor pół roku
-
Kasiaczkowa wrote:W zielonce prywatnie przyjmuje i kwota 130 zł za komplet w tym usg. W Warszawie drożej bo to klinika narzuca cenę wizyty
Eh... ja rozumiem, że w Warszawie cena musi być wyższa bo choćby czynsze pod kliniki są duże. Ale czasami można się za głowę złapać 300zł za jedną wizytę.
Ja dzielnie będę szukała mojego wymarzonego lekarza z nfz
Chociaż dzisiejsze poszukiwania nie napawają optymizmem, cały dzień próbowałam się dodzwonić do przychodni kobiecej na Elekcyjnej, zajęte albo nikt nie odbiera ....ciri22 lubi tę wiadomość
-