Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Duphaston
Odpowiedz

Duphaston

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Doraa Nowa

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was przyjmuje Duphaston dopochwowo?Lekarz zalecił mi dawkowanie 3*2 właśnie w taki sposób.Na ulotce nie ma informacji o takim sposobie ,jedynie doustnie.Co Wy na to?

Doraa
  • Goździnka Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz wie co robi :) Jak masz wątpliwości zadzwoń do niego i powiedz, że na ulotce jest napisane jedynie doustnie i się zmieszałaś ;) Wyjaśni wszystko. Ja biorę duphaston doustnie 2x dziennie. Słyszałam o luteinie dopochwowo, ale nie o dupku. Dlatego myślę,że kontakt z lekarzem - najważniejszy :) Pozdrawiam !

dev255pr___.png
  • Doraa Nowa

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwoniłam do innego lekarza i nie potwierdził dupka dopochwowo,jedynie luteinę.Nigdzie w necie nie ma też informacji o stosowaniu go w inny sposób niż doustnie.Chyba muszę pomyśleć na zmianą lekarza... Dzięki za podpowiedź :) Pozdrawiam.

Doraa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ