X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr duphaston czy luteina
Odpowiedz

duphaston czy luteina

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lena002 Koleżanka

Wysłany: 23 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyn, lekarz przepisał mi dzisiaj luteine pod język i zastanawiam się czy jest jakaś różnica pomiędzy luteiną a duphastonem. bo z tego co widzę to większość dziewczyn bierze dupka ....

• Elvi Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat zawsze miałam przepisywaną luteinę, czy to na wywołanie okresu, czy teraz na podtrzymanie ciąży. Ale nie wiem dokładnie czym lekarze kierują się przepisując któryś z nich. Zarówno jeden to progesteron jak i drugi.

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz w polsce przepisal duphaston a teraz we wloszech progefikk ktory chyba jest odpowiednikiem luteiny bo to naturalny progesteron i kazal brac dowcipnie bo sie lepiej wchlania. Jeszcze nie zaczelamgo brac. Mojej kolezance z 2 strony zamienili lutke na dupka mowiac ze on jest silniejszy w dzialaniu. Ale nie wiem...chyba nie ma za bardzo roznicy

iv09mg7y3g8rfy1m.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ