Duphaston i spadek temperatury we wczesnej ciąży
-
Dziewczyny, mam pytanie. Od kilku dni biorę duphaston. Jestem pod koniec 4 tc. Zazwyczaj temperatura utrzymywała się na poziomie 37. dwa dni temu wzrosła do 37.1 Dziś spadła do 36,9. Dodam,że mierzę zawsze o tej samej porze przed wstaniem z łózka. Czy ten spadek może oznaczać coś niepokojącego?????Moje Kochane Małe Szczęście :*
-
Z tego co ja wiem, to nie ma w tym nic niepokojącego. Najlepiej nie mierzyć temperatury żeby nie dostać nerwicy Ja po pierwszym spadku termometr odstawiłam. Spadki o 2, 3 kreski to się bardziej bierze do siebie gdy się czeka na owulację. W ciąży temperatura 36,9 to bardzo ładna temperatura
michaela lubi tę wiadomość
-
Ja tez bralam duphaston do 16 tc ale nie mierzylam temperatury. Przstalam w momencie potwierdzenia przez lekarza ciazy. Po co robicie sobie niepotrzebny stres....
BellaRosa, Dodi lubią tę wiadomość
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak zaznaczyłaś pozytywny test ciążowy, to powinno Ci się wyświetlić coś w rodzaju "czy chcesz dodać ten wykres do galerii"- u mnie tak było i dodałam, tyle, ze wykres się nie zakończył (ovu mi odpisało, ze zakończy się wraz z krwawieniem- czyli po porodzie ) i normalnie jest w galerii, tyle, ze nie ma, że 1 cykl starań był, tylko średnio co 28 dni zwiększa się liczba przy miesiącach starań
-
nick nieaktualny
-
anilorak pisałam do nich w tej sprawie, bo samo jako staraczka lubiłam patrzeć sobie na wykresy, gdzie był 1 cykl starań- to mi dawało taką nadzieję Odpisali, ze nie mogą tego zmienić bez sensu... patrzac na te wykresy teraz jest wrażenie, że na dziecko TRZEBA KONIECZNIE czekać parę miesięcy... nie wiem, ale dla mnie to zniechęcające jest
-