Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dwa pęcherzyki, jeden ciążowy, drugi nie
Odpowiedz

Dwa pęcherzyki, jeden ciążowy, drugi nie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basha Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was słyszała o nieciążowym pęcherzyku w macicy? Byłam dziś na usg, lekarz zauważył 2 pęcherzyki. Potwierdził, że jeden to ciąża i wszystko z nim dobrze, natomiast drugi jego zdaniem to coś innego i nawet jest w złym miejscu w macicy na ciążę.

Lekarz zaczął oglądać ten dobry, ciążowy i w końcu zapomniałam się zapytać o co chodzi z tym drugim, a w internecie nic nie mogę znaleźć na ten temat.

f2w3ugpjqs7gupgd.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na początku tej ciazy był najpierw jeden pęcherzyk jeszcze bez dzidzi i serducha, na kolejnej wizycie był pęcherzyk plus "coś" i lekarz mówił ze to cos moze być równie dobrze krwiakiem, drugim pęcherzykiem lub poprostu nie zajęcta jeszcze przez ciaze częścią macicy i ze okaże sie wszystko na kolejnej wizycie. I na kolejnej już był zarodek i serducho a tego "czegoś" juz nie bylo. Moze u Ciebie jest podobnie. dodam tylko ze w gabinecie mój gin ma ciut kiepski sprzęt jak na I trymestr dlatego nie oceniał czym jest to "coś"

caur359.png
    3ro1ov5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ