X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dwa pęcherzyki, jeden ciążowy, drugi nie
Odpowiedz

Dwa pęcherzyki, jeden ciążowy, drugi nie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basha Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was słyszała o nieciążowym pęcherzyku w macicy? Byłam dziś na usg, lekarz zauważył 2 pęcherzyki. Potwierdził, że jeden to ciąża i wszystko z nim dobrze, natomiast drugi jego zdaniem to coś innego i nawet jest w złym miejscu w macicy na ciążę.

Lekarz zaczął oglądać ten dobry, ciążowy i w końcu zapomniałam się zapytać o co chodzi z tym drugim, a w internecie nic nie mogę znaleźć na ten temat.

f2w3ugpjqs7gupgd.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na początku tej ciazy był najpierw jeden pęcherzyk jeszcze bez dzidzi i serducha, na kolejnej wizycie był pęcherzyk plus "coś" i lekarz mówił ze to cos moze być równie dobrze krwiakiem, drugim pęcherzykiem lub poprostu nie zajęcta jeszcze przez ciaze częścią macicy i ze okaże sie wszystko na kolejnej wizycie. I na kolejnej już był zarodek i serducho a tego "czegoś" juz nie bylo. Moze u Ciebie jest podobnie. dodam tylko ze w gabinecie mój gin ma ciut kiepski sprzęt jak na I trymestr dlatego nie oceniał czym jest to "coś"

caur359.png
    3ro1ov5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ