X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dziwne kurczenie sie brzucha
Odpowiedz

Dziwne kurczenie sie brzucha

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bella28 Koleżanka

Wysłany: 24 października 2020, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka . Od niedawna mam dziwne uczucie w nocy, budze sie i musze sie rozciagnac, czuje przy tym jakby brzuch byl skurczony, taki spięty. Ciężko mi to opisać. Jestem w 3 miesiącu. Czy to jest spowodowane rozciąganiem się? macicy macie tak?

w4sqs65g0skpkmwx.png
  • Nastkaa97 Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mi się zdarza. Myślę że to normalne. Macica się rozrasta k moze ciągnąć. Jeśli nie sa to typowe kurcze macicy to raczej jest okej.

Bella28 lubi tę wiadomość

16.05.2021r. KLARA 🩷
    Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
    27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
    Styczeń 2023r. - cb 💔
    08.11.2023r. Antoni 🩵❤️‍🩹🌈
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ