X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dziwne kurczenie sie brzucha
Odpowiedz

Dziwne kurczenie sie brzucha

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bella28 Koleżanka

Wysłany: 24 października 2020, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka . Od niedawna mam dziwne uczucie w nocy, budze sie i musze sie rozciagnac, czuje przy tym jakby brzuch byl skurczony, taki spięty. Ciężko mi to opisać. Jestem w 3 miesiącu. Czy to jest spowodowane rozciąganiem się? macicy macie tak?

w4sqs65g0skpkmwx.png
  • Nastkaa97 Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mi się zdarza. Myślę że to normalne. Macica się rozrasta k moze ciągnąć. Jeśli nie sa to typowe kurcze macicy to raczej jest okej.

Bella28 lubi tę wiadomość

16.05.2021r. KLARA 🩷
    Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
    27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
    Styczeń 2023r. - cb 💔
    08.11.2023r. Antoni 🩵❤️‍🩹🌈
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ