WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dziwne kurczenie sie brzucha
Odpowiedz

Dziwne kurczenie sie brzucha

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bella28 Koleżanka

Wysłany: 24 października 2020, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka . Od niedawna mam dziwne uczucie w nocy, budze sie i musze sie rozciagnac, czuje przy tym jakby brzuch byl skurczony, taki spięty. Ciężko mi to opisać. Jestem w 3 miesiącu. Czy to jest spowodowane rozciąganiem się? macicy macie tak?

w4sqs65g0skpkmwx.png
  • Nastkaa97 Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mi się zdarza. Myślę że to normalne. Macica się rozrasta k moze ciągnąć. Jeśli nie sa to typowe kurcze macicy to raczej jest okej.

Bella28 lubi tę wiadomość

16.05.2021r. KLARA 🩷
    Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
    27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
    Styczeń 2023r. - cb 💔
    08.11.2023r. Antoni 🩵❤️‍🩹🌈
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ