X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dziwne upławy
Odpowiedz

Dziwne upławy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gabagaga Nowa

Wysłany: 5 lutego, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zaczęłam 10 tydz ale niepokoją mnie dziwne upławy. Od dwóch tygodni oprócz zwykłych wodnistych pojawaiaja się takie jakby glutki żółte, gęste ciągnące się, gdy zaczęły się pojawiać byłam na wizycie i usłyszałam że wszystko jest okej ale niepokoi mnie to że nadal się pojawiają, czy miałyście może coś podobnego?

• Maddelainen Autorytet

Wysłany: 5 lutego, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabagaga wrote:
    Hej, zaczęłam 10 tydz ale niepokoją mnie dziwne upławy. Od dwóch tygodni oprócz zwykłych wodnistych pojawaiaja się takie jakby glutki żółte, gęste ciągnące się, gdy zaczęły się pojawiać byłam na wizycie i usłyszałam że wszystko jest okej ale niepokoi mnie to że nadal się pojawiają, czy miałyście może coś podobnego?

Tak, ja mam takie od 7 tc jakoś. Byłam z tym u lekarza i powiedział, że tak może być. Wczoraj wręcz miałam ich bardzo dużo, na przemian z biala wydzielina.

👩+🧔‍♂️+👱+🐶
    2020 👶 💙
    30.12.2024 ⏸️

https://www.tickerfactory.com]age.png
  • promykk Autorytet

Wysłany: 5 lutego, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też takie mam, wcześniej miałam plamienia brązowe/różowe. Biorę duphaston i acard, już pytałam na miesięcznym wątku czy inne dziewczyny też tak mają przez duphaston, ale większość odpowiedziała, że nie. 🤷‍♀️🤷‍♀️

10.2024 💔 9tc. p. zatrzymane, zabieg
    30.12.24 ⏸️ beta: 24,3 🤞
    17.01 jest 💗 🥹
    14.02 3,2cm 🫛
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    03.03 6,7cm 🍋
    14.03 120g bobaski 🍎

cukrzyca ciążowa 🍬, letrox, acard
    preg.png
  • 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabagaga wrote:

To normalne też mam takie od początku, pytałam lekarza o to dwa razy mówił że nie mam się przejmować że to normalne :)

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    30.11.2024 hcg 68 mlU/mL
    02.12.2024 hcg 188 mlU/mL
    09.12.2024 hcg 3814 mlU/mL
    19.12.2024 pierwsze USG ✊🏽 6+5 i 0,78 cm mamy serduszko 💗
    09.01.2025 9+5 i 2,3 cm dzieciątka 🫶🏽
    29.01. I prenatalne 🤞🏽 12+4, CRL 6,45 cm na 80% dziewczynka 🩷🤍
    24.02 16+2 potwierdzone mamy dziewczynkę 🩷
    27.03. II badania prenatalne 🐣
    20+5 tc, 420 gram zdrowej dziewczynki (A)🩷

preg.png
  • NatalAaa Koleżanka

Wysłany: 6 marca, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie macie upławy przy utrogestan ? Ja mam taka kleista wodę i aż się cykam czy to to :(

• Lilac Nowa

Wysłany: 16 marca, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatalAaa wrote:
    A jakie macie upławy przy utrogestan ? Ja mam taka kleista wodę i aż się cykam czy to to :(
    Mam dokładnie to samo, strasznie denerwujące :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ