X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dziwne upławy
Odpowiedz

Dziwne upławy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gabagaga Nowa

Wysłany: 5 lutego, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zaczęłam 10 tydz ale niepokoją mnie dziwne upławy. Od dwóch tygodni oprócz zwykłych wodnistych pojawaiaja się takie jakby glutki żółte, gęste ciągnące się, gdy zaczęły się pojawiać byłam na wizycie i usłyszałam że wszystko jest okej ale niepokoi mnie to że nadal się pojawiają, czy miałyście może coś podobnego?

• Maddelainen Autorytet

Wysłany: 5 lutego, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabagaga wrote:
    Hej, zaczęłam 10 tydz ale niepokoją mnie dziwne upławy. Od dwóch tygodni oprócz zwykłych wodnistych pojawaiaja się takie jakby glutki żółte, gęste ciągnące się, gdy zaczęły się pojawiać byłam na wizycie i usłyszałam że wszystko jest okej ale niepokoi mnie to że nadal się pojawiają, czy miałyście może coś podobnego?

Tak, ja mam takie od 7 tc jakoś. Byłam z tym u lekarza i powiedział, że tak może być. Wczoraj wręcz miałam ich bardzo dużo, na przemian z biala wydzielina.

👩+🧔‍♂️+👱+🐶
    2020 👶 💙
    30.12.2024 ⏸️

https://www.tickerfactory.com]age.png
  • promykk Autorytet

Wysłany: 5 lutego, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też takie mam, wcześniej miałam plamienia brązowe/różowe. Biorę duphaston i acard, już pytałam na miesięcznym wątku czy inne dziewczyny też tak mają przez duphaston, ale większość odpowiedziała, że nie. 🤷‍♀️🤷‍♀️

10.2024 💔 9tc.
    30.12.24 ⏸️ beta: 24,3 🤞
    02.01 beta: 98,2 🌱
    08.01 beta: 1209 🌿
    09.01 pęcherzyk 3mm 🙏
    17.01 jest 💗 🥹
    14.02 3,2cm 🫛
    21.02 NIFTY pro niskie ryzyka 🩷🌸
    03.03 ⏳prenatalne
    preg.png
  • 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabagaga wrote:

To normalne też mam takie od początku, pytałam lekarza o to dwa razy mówił że nie mam się przejmować że to normalne :)

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    30.11.2024 hcg 68 mlU/mL
    02.12.2024 hcg 188 mlU/mL
    09.12.2024 hcg 3814 mlU/mL
    19.12.2024 pierwsze USG ✊🏽 6+5 i 0,78 cm mamy serduszko 💗
    09.01.2025 9+5 i 2,3 cm dzieciątka 🫶🏽
    29.01. I prenatalne 🤞🏽 12+4, CRL 6,45 cm na 80% dziewczynka 🩷🤍
    🔜27.03. II badania prenatalne 🐣

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ