Dziwne upławy
-
Hej, zaczęłam 10 tydz ale niepokoją mnie dziwne upławy. Od dwóch tygodni oprócz zwykłych wodnistych pojawaiaja się takie jakby glutki żółte, gęste ciągnące się, gdy zaczęły się pojawiać byłam na wizycie i usłyszałam że wszystko jest okej ale niepokoi mnie to że nadal się pojawiają, czy miałyście może coś podobnego?
-
Gabagaga wrote:Hej, zaczęłam 10 tydz ale niepokoją mnie dziwne upławy. Od dwóch tygodni oprócz zwykłych wodnistych pojawaiaja się takie jakby glutki żółte, gęste ciągnące się, gdy zaczęły się pojawiać byłam na wizycie i usłyszałam że wszystko jest okej ale niepokoi mnie to że nadal się pojawiają, czy miałyście może coś podobnego?
Tak, ja mam takie od 7 tc jakoś. Byłam z tym u lekarza i powiedział, że tak może być. Wczoraj wręcz miałam ich bardzo dużo, na przemian z biala wydzielina.👩+🧔♂️+👱+🐶
2020 👶 💙
30.12.2024 ⏸️
https://www.tickerfactory.com] -
Też takie mam, wcześniej miałam plamienia brązowe/różowe. Biorę duphaston i acard, już pytałam na miesięcznym wątku czy inne dziewczyny też tak mają przez duphaston, ale większość odpowiedziała, że nie. 🤷♀️🤷♀️
-
Gabagaga wrote:Hej, zaczęłam 10 tydz ale niepokoją mnie dziwne upławy. Od dwóch tygodni oprócz zwykłych wodnistych pojawaiaja się takie jakby glutki żółte, gęste ciągnące się, gdy zaczęły się pojawiać byłam na wizycie i usłyszałam że wszystko jest okej ale niepokoi mnie to że nadal się pojawiają, czy miałyście może coś podobnego?
To normalne też mam takie od początku, pytałam lekarza o to dwa razy mówił że nie mam się przejmować że to normalne -