X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ginekolog ciążowy na NFZ - POZNAŃ.
Odpowiedz

Ginekolog ciążowy na NFZ - POZNAŃ.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ojkaojka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,
    Nie jestem jeszcze w ciąży, ale mam nadzieję, że już niedługo. Poprzednio poroniłam, wiem, że z powodu mutacji będę prawdopodobnie miała problemy z kolejną ciążą. Chciałabym zarezerwować sobie wizytę już z wyprzedzeniem, bo na NFZ różnie bywa z terminami ;) Będę potrzebować recept na leki w miarę szybko.

Zależy mi na standardowych wizytach i badaniach na NFZ, na USG i tak będę chodziła prywatnie.

Polecacie kogoś z Poznania?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ