Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ginekolog medicover Kraków
Odpowiedz

Ginekolog medicover Kraków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kori_ Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2024, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy polecacie jakiegoś ginekologa w Krk ( w medicover )do prowadzenia ciąży ??

preg.png

budujemy 🏠
    kwiecień 2025 czekamy ❤️
  • krakowianka Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2024, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kori_ wrote:
    Hej czy polecacie jakiegoś ginekologa w Krk ( w medicover )do prowadzenia ciąży ??

Czy kogoś znalazłaś? Ja mam kiepskie doświadczenia z lekarzami z Medicover. Jak byłam w ciąży dwa lata temu to była super doktor Krupa, niestety już jej nie ma. Jeśli masz jakiegoś lekarza do polecenia to napisz proszę. Ja nie mam niestety 😐

preg.png
  • Punish Nowa

Wysłany: 13 września 2024, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta Kiałka, ma bardzo dobre opinie i mnie też przekonała po pierwszej wizycie:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ