X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ginekolog medicover Kraków
Odpowiedz

Ginekolog medicover Kraków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kori_ Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2024, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy polecacie jakiegoś ginekologa w Krk ( w medicover )do prowadzenia ciąży ??

preg.png

budujemy 🏠
    kwiecień 2025 czekamy ❤️
  • krakowianka Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2024, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kori_ wrote:
    Hej czy polecacie jakiegoś ginekologa w Krk ( w medicover )do prowadzenia ciąży ??

Czy kogoś znalazłaś? Ja mam kiepskie doświadczenia z lekarzami z Medicover. Jak byłam w ciąży dwa lata temu to była super doktor Krupa, niestety już jej nie ma. Jeśli masz jakiegoś lekarza do polecenia to napisz proszę. Ja nie mam niestety 😐

preg.png
  • Punish Nowa

Wysłany: 13 września 2024, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta Kiałka, ma bardzo dobre opinie i mnie też przekonała po pierwszej wizycie:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ