X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ginekolog medicover Kraków
Odpowiedz

Ginekolog medicover Kraków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kori_ Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2024, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy polecacie jakiegoś ginekologa w Krk ( w medicover )do prowadzenia ciąży ??

preg.png

budujemy 🏠
    kwiecień 2025 czekamy ❤️
  • krakowianka Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2024, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kori_ wrote:
    Hej czy polecacie jakiegoś ginekologa w Krk ( w medicover )do prowadzenia ciąży ??

Czy kogoś znalazłaś? Ja mam kiepskie doświadczenia z lekarzami z Medicover. Jak byłam w ciąży dwa lata temu to była super doktor Krupa, niestety już jej nie ma. Jeśli masz jakiegoś lekarza do polecenia to napisz proszę. Ja nie mam niestety 😐

preg.png
  • Punish Nowa

Wysłany: 13 września 2024, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta Kiałka, ma bardzo dobre opinie i mnie też przekonała po pierwszej wizycie:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ