X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ginekolog medicover Kraków
Odpowiedz

Ginekolog medicover Kraków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kori_ Przyjaciółka

Wysłany: 18 sierpnia 2024, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy polecacie jakiegoś ginekologa w Krk ( w medicover )do prowadzenia ciąży ??

preg.png

budujemy 🏠
    kwiecień 2025 czekamy ❤️
  • krakowianka Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2024, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kori_ wrote:
    Hej czy polecacie jakiegoś ginekologa w Krk ( w medicover )do prowadzenia ciąży ??

Czy kogoś znalazłaś? Ja mam kiepskie doświadczenia z lekarzami z Medicover. Jak byłam w ciąży dwa lata temu to była super doktor Krupa, niestety już jej nie ma. Jeśli masz jakiegoś lekarza do polecenia to napisz proszę. Ja nie mam niestety 😐

preg.png
  • Punish Nowa

Wysłany: 13 września 2024, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta Kiałka, ma bardzo dobre opinie i mnie też przekonała po pierwszej wizycie:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ