Ginekolog Poznań
-
Witam Was
Mam takie pytanie, czy ktoś może wie gdzie blisko Rataj jest czynna poradnia ginekologiczna w przyszły poniedziałek? Myśmy z moim chłopakiem, oblecieli 5 poradni 22 grudnia, zaraz po wynikach bety, i nic, wszystkie zamknięte są do 6 stycznia. Zaznaczę że się nic u mnie nie dzieje, nie mam krwawienia, czy plamienia, brzuch pobolewa tylko w nocy (2 takie mocne zakłócia, które mnie budzą). Moja ginekolog będzie dopiero 12 stycznia, nie wiem czy z wizytą czekać,czy może w pon iść do pierwszego lepszego ginekologa. Poradźcie coś, ładnie proszęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 13:09
-
Ja bym ci radziła poczekać jak nic się nie dzieje.
Niewiele wnosi wizyta przed 6-7tc... zobaczysz że jest pęcherzyk i tyle, a niektórzy w ogóle USG nie robią w takim momencie
Ja wiem że niektóre kobiety bardzo lubią zobaczyć od razu że coś tam w środku jest, ale ja bym czekała aż na 100% będzie widoczne serducho (teraz byłam na I wizycie w 8tc).
Mam dwóch ginekologów, ale jestem zapisana zwykle z miesięcznym wyprzedzeniem, a wiem że pierwszorazowe wizyty zwykle umawiają później niż te ze stałymi swoimi pacjentkami czyli raczej nie będzie szans na zaklepanie wizyty od razu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 16:43
-
Niech się też inne dziewczyny wypowiedzą, będziesz miała więcej róznych opinii: ja w końcu nie robiłam 2x bety, za to na czerwcu te co miały złą drugą betę strasznie się stresowały, a te co miały dużą w ogóle się nie uspokajały Beta tylko wprowadza dodatkowe nerwy...
Ja po prostu poszłam do gina w 8tc Jak nie masz okresu, masz II kreski to znaczy że jesteś w ciąży i tego się trzymaj
Aha, żeby ocenić czy beta jest w normie usisz precyzyjnie znać termin owulacji, inaczej taka informacja za dużo ci nie da...
Poczytaj tematy o becie i o tym jakie dziewczyny miały przejścia i sama oceń czy warto -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBędzie dobrze bo musi być już teraz rozpiętość bety jest duża najważniejsze czy przez 48 godz ulega podwojeniu - choć też są wyjatki . Mój kolega ginekolog karze cierpliwie czekać do 7-8 tyg i nie panikować . Każda ciąża jest inna głowa do góry i uśmiech to najlepsze co możesz dostarczyć swojemu dziecku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPolecam w Szczepankowie świetną Panią ginekolog, która jest ordynatorem na Polnej i podchodzi do każdej pacjentki jak do człowieka a nie jak do osóby która tylko płaci. Gdy jej się coś nie podoba od razu prosi do szpitala!
Można do niej dzwonić o każdej porze dnia i nocy!
Magdalena Szymczak! Nie znałam jeszcze takiego wybitnego lekarza!! -