SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ginekolog w Dublinie
Odpowiedz

Ginekolog w Dublinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • K27 Znajoma

Wysłany: 2 listopada 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Jak w tytule, szukam dobrego ginekologa do prowadzenia mojej ciazy. Wiem,ze ile kobiet,tyle opinii :) ale kazda tak samo wazna. Zaznaczam,ze moim ginekologiem przez ostatnie 4lata byl dr Dybkowski. Wszytko bylo ok,nic mi nigdy nie dolegalo i w ciazy jestem po raz pierwszy wiec wizyty zawsze byly spoko. Szybki przeglad,usg od czasu do czasu i tyle. Az do niedawna. Wizyty mimo,ze umawiane na konkretna godz opoznialy sie nawet do1,5h! Jakby czas pacjenta sie nie liczyl i moglybysmy siedziec godzinami w poczekalni ;/ Ostatnia wizyta i wielkie rozczarowanie... Dr przed zbadaniem mnie, wypil puszke coli i zagryzl snackiem z szuflady...Po czym bez mycia rak,wlozyl rekawiczki i zaczal badanie. Rekawiczki nigdy nie zastapia mycia rak. Rozumiem,ze opoznienia i duzo pacjentek nie pozwalaja na wziecie przerwy,ale niestety higiena pracy powinna byc na pierwszym miejscu. Moje pytanie brzmi,kogo mi polecacie? Jakie doswiadczenia z irlandzkimi GP w czasie prowadzenia ciazy badz jaki ginekolog jest wart zaufania?

K28
    Aniolek 8tc 11.11.16
    Aniolki 6tc 06.03.17
    9wvsl6z.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ