X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ginekolog w Dublinie
Odpowiedz

Ginekolog w Dublinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • K27 Znajoma

Wysłany: 2 listopada 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Jak w tytule, szukam dobrego ginekologa do prowadzenia mojej ciazy. Wiem,ze ile kobiet,tyle opinii :) ale kazda tak samo wazna. Zaznaczam,ze moim ginekologiem przez ostatnie 4lata byl dr Dybkowski. Wszytko bylo ok,nic mi nigdy nie dolegalo i w ciazy jestem po raz pierwszy wiec wizyty zawsze byly spoko. Szybki przeglad,usg od czasu do czasu i tyle. Az do niedawna. Wizyty mimo,ze umawiane na konkretna godz opoznialy sie nawet do1,5h! Jakby czas pacjenta sie nie liczyl i moglybysmy siedziec godzinami w poczekalni ;/ Ostatnia wizyta i wielkie rozczarowanie... Dr przed zbadaniem mnie, wypil puszke coli i zagryzl snackiem z szuflady...Po czym bez mycia rak,wlozyl rekawiczki i zaczal badanie. Rekawiczki nigdy nie zastapia mycia rak. Rozumiem,ze opoznienia i duzo pacjentek nie pozwalaja na wziecie przerwy,ale niestety higiena pracy powinna byc na pierwszym miejscu. Moje pytanie brzmi,kogo mi polecacie? Jakie doswiadczenia z irlandzkimi GP w czasie prowadzenia ciazy badz jaki ginekolog jest wart zaufania?

K28
    Aniolek 8tc 11.11.16
    Aniolki 6tc 06.03.17
    9wvsl6z.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ