Czesc dziewczyny. Jak w tytule, szukam dobrego ginekologa do prowadzenia mojej ciazy. Wiem,ze ile kobiet,tyle opinii
ale kazda tak samo wazna. Zaznaczam,ze moim ginekologiem przez ostatnie 4lata byl dr Dybkowski. Wszytko bylo ok,nic mi nigdy nie dolegalo i w ciazy jestem po raz pierwszy wiec wizyty zawsze byly spoko. Szybki przeglad,usg od czasu do czasu i tyle. Az do niedawna. Wizyty mimo,ze umawiane na konkretna godz opoznialy sie nawet do1,5h! Jakby czas pacjenta sie nie liczyl i moglybysmy siedziec godzinami w poczekalni ;/ Ostatnia wizyta i wielkie rozczarowanie... Dr przed zbadaniem mnie, wypil puszke coli i zagryzl snackiem z szuflady...Po czym bez mycia rak,wlozyl rekawiczki i zaczal badanie. Rekawiczki nigdy nie zastapia mycia rak. Rozumiem,ze opoznienia i duzo pacjentek nie pozwalaja na wziecie przerwy,ale niestety higiena pracy powinna byc na pierwszym miejscu. Moje pytanie brzmi,kogo mi polecacie? Jakie doswiadczenia z irlandzkimi GP w czasie prowadzenia ciazy badz jaki ginekolog jest wart zaufania?