X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ginekolog w Dublinie
Odpowiedz

Ginekolog w Dublinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • K27 Znajoma

Wysłany: 2 listopada 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Jak w tytule, szukam dobrego ginekologa do prowadzenia mojej ciazy. Wiem,ze ile kobiet,tyle opinii :) ale kazda tak samo wazna. Zaznaczam,ze moim ginekologiem przez ostatnie 4lata byl dr Dybkowski. Wszytko bylo ok,nic mi nigdy nie dolegalo i w ciazy jestem po raz pierwszy wiec wizyty zawsze byly spoko. Szybki przeglad,usg od czasu do czasu i tyle. Az do niedawna. Wizyty mimo,ze umawiane na konkretna godz opoznialy sie nawet do1,5h! Jakby czas pacjenta sie nie liczyl i moglybysmy siedziec godzinami w poczekalni ;/ Ostatnia wizyta i wielkie rozczarowanie... Dr przed zbadaniem mnie, wypil puszke coli i zagryzl snackiem z szuflady...Po czym bez mycia rak,wlozyl rekawiczki i zaczal badanie. Rekawiczki nigdy nie zastapia mycia rak. Rozumiem,ze opoznienia i duzo pacjentek nie pozwalaja na wziecie przerwy,ale niestety higiena pracy powinna byc na pierwszym miejscu. Moje pytanie brzmi,kogo mi polecacie? Jakie doswiadczenia z irlandzkimi GP w czasie prowadzenia ciazy badz jaki ginekolog jest wart zaufania?

K28
    Aniolek 8tc 11.11.16
    Aniolki 6tc 06.03.17
    9wvsl6z.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ