Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Gonitwa myśli
Odpowiedz

Gonitwa myśli

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krwawienie implantacyjne? Nie wiem ale powinno być wszystko ok

AmyLeah lubi tę wiadomość

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na Twoim miejscu leciałabym nawet do szpitala się zbadać, czy wszystko w porządku, jeżeli tyle razy straciłaś maleństwa to pilnowałabym siebie jak oka w głowie. :(
    Ja raz poroniłam, i wystarczyło mi to, że teraz w aktualnej ciąży dostałam 3 skurcze w nocy i od razu karetka.. Ale przynajmniej jestem spokojna, że wszystko jest w porządku..
    Życzę zdrówka ! :))

AmyLeah lubi tę wiadomość

• bobas2015 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedoceniona wrote:
    Ja na Twoim miejscu leciałabym nawet do szpitala się zbadać, czy wszystko w porządku, jeżeli tyle razy straciłaś maleństwa to pilnowałabym siebie jak oka w głowie. :(
    Ja raz poroniłam, i wystarczyło mi to, że teraz w aktualnej ciąży dostałam 3 skurcze w nocy i od razu karetka.. Ale przynajmniej jestem spokojna, że wszystko jest w porządku..
    Życzę zdrówka ! :))
    Przyjechała do Ciebie karetka no miałaś 3 skurcze? Naprawdę? A pomyslalas ze ktoś inny umierał a karetka była u Ciebie chociaż nic się nie działo. Rozumiem jakiś krwotok czy cos... jeżeli cos się dzieje takiego ludzie bierzemy auto i sami jedziemy do szpitala...

aneczka1983 lubi tę wiadomość

k0kdpiqv0y1cvkk1.png
    zem3upjytbg3o3al.png
    Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ