X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr grupa z ubrankami dla dzieci - duży wybór, niskie ceny
Odpowiedz

grupa z ubrankami dla dzieci - duży wybór, niskie ceny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • starająca się15 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam do grupy na Facebooku z ubrankami dziecięcymi - można tam znaleźć fajne rzeczy za niskie ceny, a przy okazji można wystawić rzeczy które zalegają w szafach.
    https://www.facebook.com/groups/1401837163306542/

mhsvtgf6tbgnbrzs.png

km5svcqgbgbsjdbm.png
  • Osetta Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2019, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za namiary, zajrzę sobie, niemniej ostatnio wolę kupować ubranka dla dzieci na serwisie olx. Wiele kobiet wystawia takie ubrania i w moim mieście i dzięki temu mogę zobaczyć sobie je na żywo. Poza tym kupowałam też wiele razy przez portal allegro. Mam tam większe zabezpieczenie, że wpłacę pieniadze i dostanę paczuszkę. A tak może się zdarzyć ze paczuszki nie dostane.
    Jedyne co kupuje nowe to buty. Noga malucha się kształtuje tak wiec wole zainwestować i sprawić dziecku nowe buciki. Na stronie jest opisane jak wybrać pierwsze buty dla dziecka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 10:08

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ