X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr HBs
Odpowiedz

HBs

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanie czy której z wasz wyszedł wynik HBs badanie wynik watpliwy? lub dodatni co na to lekarz? ja mam wizyte dopiero 18 maja więc jeszcze trochę czasu a możę juz ktoś ma jakies rozeznanie?

24afed3688.png
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt z was nie miał takiego przypadku?

24afed3688.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Hbs był ujemny więc nie pomogę. Może spróbuj umówić się wcześniej na wizytę żebyś się nie stresowała.

• blumen21 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponawiam temat?

24afed3688.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja mam od dziecka Hbs+ muszę zgłaszać ten fakt przed każdym badaniem, pobraniem krwi i innym zabiegiem i to wszystko :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ