X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr HCG wynik
Odpowiedz

HCG wynik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Megson1996 Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2023, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam badanie sama z siebie HCG 14 lipca wynik wynosił 156291,44, z własnej ciekawości zrobiłam także badanie 27 lipca wynik wyniósł 156888,32. Wysłałam wyniki lekarzowi i napisał, żeby powtórzyc badanie 28, powtórzyłam i wynik wyniósł 159960,98. Czy ten spadek może oznaczać coś złego? Lekarz zalecił wizytę jutro, i sama nie wiem co o tym myśleć....Jest to prawie 11 tydzień ciąży.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2023, 10:44

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ