X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr imbifem
Odpowiedz

imbifem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martus1 Nowa

Wysłany: 26 stycznia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mecza mnie straszne mdlosci, jest to nie do wytrzumania, próbowałam już wielu roznych domowych sposobow na lekkie złagodzenie tego, ale nie omagaja. zamowilam krople imbifem i mam lekkie obawy co do ich stosowania czy nie zaszkodzą dla malucha. ktoras z was stosowala? proszę o odp

• pakima Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja stosowałam tylko i wyłącznie herabatę z imbirem co polecił mi lekarz i pomagało. Żadnych specyfików na własną rękę nie brałam, proponuję porozmawiać z lekarzem może na jakieś inne leki, zioła albo sposoby na mdłości. Pozdrawiam.

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ