X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Infekcja grzybicza
Odpowiedz

Infekcja grzybicza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kwiatek2803. Nowa

Wysłany: 21 stycznia, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Dziś 5+5tc, zauważyłam u siebie że prawdopodobnie powstaje u mnie infekcja grzybicza. Nie odczuwam żadnego swędzenia ani pieczenia, widzę tylko biała wydzielinę w formie grudek. Wizyta u gin dopiero za 10 dni a ja nie mam pojęcia co wziąć żeby się nie rozchulalo i żeby nie zaszkodzić. Może któraś z Was miała taką sytuację?

• KasiaWitaminka Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno możesz Lactovaginal i doustne probiotyki np lactinova mama lub lactibiane. Ale jesli to nie pomoże to moze umów sie na teleporade? W aptece tez możesz zapytać o coś bez recepty dla kobiet w ciazy.

👩🏻 (38)
    Amh - 0,58 fsh - 11
    hipoglikemia reaktywna
    naturalna owulacja ✅

👨🏻 (40)
    nasienie - morfologia 4%

🍇 🥑 dieta płodnościowa
    10.24r kwalifikacja do in-vitro klinika Bocian
    26.10.2024 start stymulacji (Menopur, Bemfola + Cetrotide)
    07.11. Punkcja 4 oocyty > jedna dojrzała komórka i i 1 zapłodnione 🥚
    12.11 ET transfer 1 wczesnej blastocytki 🐣
    19.11 7dpt → beta <2,3 😪
    12.24r Decyzja o KD
    09.01.25r ET transfer blastosystki 4.1.1.🤞 3 śnieżynki ❄️❄️❄️ zamrożone
    15.01 ⏸️ 6dpt → beta 35,3 🥹 prog 30, 8dpt → beta 103,5, 11dpt - 367,4 25dpt - 39464 😍
    🩺 27.01.25 - 18dpt pęcherzyk ciążowy 8,4mm❤️
    🩺 06.02.25 - 28dpt zarodeczek 2,1mm z pulsującym ❤️
    🩺 13.02.25 - seduszko jak dzwon, dzidzia rośnie 5,5mm ❤️
    Cudzie trwaj ❤️ wdzięczność 🙏

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ