X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Infekcja grzybicza
Odpowiedz

Infekcja grzybicza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kwiatek2803. Nowa

Wysłany: 21 stycznia, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Dziś 5+5tc, zauważyłam u siebie że prawdopodobnie powstaje u mnie infekcja grzybicza. Nie odczuwam żadnego swędzenia ani pieczenia, widzę tylko biała wydzielinę w formie grudek. Wizyta u gin dopiero za 10 dni a ja nie mam pojęcia co wziąć żeby się nie rozchulalo i żeby nie zaszkodzić. Może któraś z Was miała taką sytuację?

• KasiaWitaminka Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno możesz Lactovaginal i doustne probiotyki np lactinova mama lub lactibiane. Ale jesli to nie pomoże to moze umów sie na teleporade? W aptece tez możesz zapytać o coś bez recepty dla kobiet w ciazy.

👩🏻 (38)
    Amh - 0,58 fsh - 11
    hipoglikemia reaktywna
    naturalna owulacja ✅

👨🏻 (40)
    nasienie - morfologia 4%

🍇 🥑 dieta płodnościowa
    💊 Folian, Nac, Koenzym Q10, laktoferyna, jod, tran, wit D+K, magnez, dhea, mleczko pszczele

10.24r kwalifikacja do in-vitro klinika Bocian
    26.10.2024 start stymulacji (Menopur, Bemfola + Cetrotide)
    07.11. Punkcja 4 oocyty > jedna dojrzała komórka i i 1 zapłodnione 🥚
    12.11 ET transfer 1 wczesnej blastocytki 🐣
    19.11 7dpt → beta <2,3 😪
    12.24r Decyzja o KD
    09.01.25r ET transfer blastosystki 4.1.1.🤞 3 śnieżynki ❄️❄️❄️ zamrożone
    15.01 ⏸️ 6dpt → beta 35,3 🥹 prog 30, 8dpt → beta 103,5, 11dpt - 367,4 😍
    Cudzie trwaj ❤️ wdzięczność 🙏

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ