X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr JASNO BRĄZOWE PLAMIENIE POMOCY
Odpowiedz

JASNO BRĄZOWE PLAMIENIE POMOCY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kudia Znajoma

Wysłany: 6 stycznia 2022, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Dzisiaj wypadł mi równy 6 tydzień ciąży rano po przebudzeniu na majtkach była delikatna mała kreska jasno brązowa a po pojsciu do toalety i podtarciu się na papierze było dość dużo tego jasno brązowego śluzu. W ciągu dnia później tego nie było i teraz znowu zaczyna się pojawiać. Co to może być??? Czy mam się czymś martwić? Dodam że nic mnie nie boli. A teraz mam cały czas uczucie jakby zaraz tego miało ze mnie wylecieć dużo... pomocy ! Na 1 wizycie u lekarza jeszcze nie byłam i jutro się umówiłam do innego żeby mnie szybko przyją, ale narazie się strasznie zamartwiam

• Aneta2506 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2022, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kudia wrote:
    Cześć.
    Dzisiaj wypadł mi równy 6 tydzień ciąży rano po przebudzeniu na majtkach była delikatna mała kreska jasno brązowa a po pojsciu do toalety i podtarciu się na papierze było dość dużo tego jasno brązowego śluzu. W ciągu dnia później tego nie było i teraz znowu zaczyna się pojawiać. Co to może być??? Czy mam się czymś martwić? Dodam że nic mnie nie boli. A teraz mam cały czas uczucie jakby zaraz tego miało ze mnie wylecieć dużo... pomocy ! Na 1 wizycie u lekarza jeszcze nie byłam i jutro się umówiłam do innego żeby mnie szybko przyją, ale narazie się strasznie zamartwiam

To może być niski progesteron. Dobrze ze idziesz na wizytę. Możliwe że dostaniesz Duphaston bądź luteinę.

15 lat 👫 5 lata 👰🤵
    5 lat walki

👩 - 30
    Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
    Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
    AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
    inne badania w normie
    🧔 - 32
    WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚

💊 Stymulacja 💊
    (2 x letrozole) ❌

2023 klinika InVimed
    HSG (prawy jajowód nie do oceny)
    03.23r. IUI ❌
    04.23.r IUI odwołane - owu z prawego

IUI ODWOŁANE ➡️ NATURALNY CUD... ♥️

Nasze szczęście jest już z nami 🤍
    🤍 Franek 🤍 SN - 3200g, 52cm 🤍

age.png
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2022, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 19:42

2022 r. - córeczka ♥️

2025.r
    11 dpo beta 21.91
    13 dpo beta 83.55 przyrost 283%
    22 dpo beta 3344.30 przyrost 127%
    12.02 - zarodek 0.78 cm z bijącym serduszkiem ♥️
    20.02 - crl 1.55 cm ♥️
    20.03 - 5.66 cm bobasa ♥️
    27.03 - ryzyka niskie, chłopiec 🩵
    17.04 - usg
    24.05 - połówkowe

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ