X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr JASNO BRĄZOWE PLAMIENIE POMOCY
Odpowiedz

JASNO BRĄZOWE PLAMIENIE POMOCY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kudia Znajoma

Wysłany: 6 stycznia 2022, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Dzisiaj wypadł mi równy 6 tydzień ciąży rano po przebudzeniu na majtkach była delikatna mała kreska jasno brązowa a po pojsciu do toalety i podtarciu się na papierze było dość dużo tego jasno brązowego śluzu. W ciągu dnia później tego nie było i teraz znowu zaczyna się pojawiać. Co to może być??? Czy mam się czymś martwić? Dodam że nic mnie nie boli. A teraz mam cały czas uczucie jakby zaraz tego miało ze mnie wylecieć dużo... pomocy ! Na 1 wizycie u lekarza jeszcze nie byłam i jutro się umówiłam do innego żeby mnie szybko przyją, ale narazie się strasznie zamartwiam

• Aneta2506 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2022, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kudia wrote:
    Cześć.
    Dzisiaj wypadł mi równy 6 tydzień ciąży rano po przebudzeniu na majtkach była delikatna mała kreska jasno brązowa a po pojsciu do toalety i podtarciu się na papierze było dość dużo tego jasno brązowego śluzu. W ciągu dnia później tego nie było i teraz znowu zaczyna się pojawiać. Co to może być??? Czy mam się czymś martwić? Dodam że nic mnie nie boli. A teraz mam cały czas uczucie jakby zaraz tego miało ze mnie wylecieć dużo... pomocy ! Na 1 wizycie u lekarza jeszcze nie byłam i jutro się umówiłam do innego żeby mnie szybko przyją, ale narazie się strasznie zamartwiam

To może być niski progesteron. Dobrze ze idziesz na wizytę. Możliwe że dostaniesz Duphaston bądź luteinę.

15 lat 👫 5 lata 👰🤵
    5 lat walki

👩 - 30
    Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
    Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
    AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
    inne badania w normie
    🧔 - 32
    WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚

💊 Stymulacja 💊
    (2 x letrozole) ❌

2023 klinika InVimed
    HSG (prawy jajowód nie do oceny)
    03.23r. IUI ❌
    04.23.r IUI odwołane - owu z prawego

IUI ODWOŁANE ➡️ NATURALNY CUD... ♥️

Nasze szczęście jest już z nami 🤍
    🤍 Franek 🤍 SN - 3200g, 52cm 🤍

age.png
  • abrakadabra Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2022, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 19:42

19 cs.
    1 cykl z letrozolem
    2022r. - Córeczka ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ