Kiedy BETA HCG najwcześniej
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś robiłam betę (29 dc, 13dpo) wyszla 230,90
czy jakaś mądra glowa mi powie czy to ok? -
Lanusia93 wrote:To bardzo ok Idealnie 4 tydzień ciąży Gratulacje Jesteś już u nas na sierpniówkach?
-
Margotka87 wrote:Nezumi gratuluję kochana :*
AGA 2007 - i jak tam beta? -
Witajcie moje drogie
Uprzedzając - jestem w oczekiwaniu na wizytę u lekarza, ale przedtem postanowiłam zasięgnąć porady nieco bardziej doświadczonych. Mam 27 lat, PCOS, od 6 miesięcy staramy się z narzeczonym o maleństwo. Zespół policystycznych jajników nie ułatwia, pół roku temu, przy infekcji zupełnie przypadkiem lekarz wykrył ciążę, niemniej była to faza bardzo wczesna i nie udało nam się.
Dziś jestem w 38 dniu cyklu (4 dni po teoretycznym terminie miesiączki). Ostatnia była 11 grudnia. Dodam także, że przez PCOS nie jestem w stanie ustalić także, czy mam owulację i kiedy.
Od 04 stycznia zaobserwowałam pewne zmiany:
1. Od 04.12 ból piersi utrzymujący się do teraz (17.1.18) /najpierw bolesność sutków, potem całe piersi; widoczne żyły
2. Od 08 do 12.01 problem z siusianiem; jakby zapalenie pęcherza ale tylko rano
3. Uczucie ogromnego zmęczenia; senność
4. Blisko terminu @ bóle w podbrzuszu - pojawiające się do jakiś czas skurcze
5. Wydzielina od około 04 stycznia biaława/kremowa, lepka
6. Temperatura dziś: 37,1 - 38 dzień cyklu; 4 dni po terminie @
7. Od tygodnia średnio uczucie zimna, mimo, ze jest ciepło
Jak myślicie drogie forumowiczki? Jest szansa na ciążę? Testu jeszcze nie robiłam, czekam spokojnie na wizytę u lekarza... -
KatkaWBB wrote:Witajcie moje drogie
Uprzedzając - jestem w oczekiwaniu na wizytę u lekarza, ale przedtem postanowiłam zasięgnąć porady nieco bardziej doświadczonych. Mam 27 lat, PCOS, od 6 miesięcy staramy się z narzeczonym o maleństwo. Zespół policystycznych jajników nie ułatwia, pół roku temu, przy infekcji zupełnie przypadkiem lekarz wykrył ciążę, niemniej była to faza bardzo wczesna i nie udało nam się.
Dziś jestem w 38 dniu cyklu (4 dni po teoretycznym terminie miesiączki). Ostatnia była 11 grudnia. Dodam także, że przez PCOS nie jestem w stanie ustalić także, czy mam owulację i kiedy.
Od 04 stycznia zaobserwowałam pewne zmiany:
1. Od 04.12 ból piersi utrzymujący się do teraz (17.1.18) /najpierw bolesność sutków, potem całe piersi; widoczne żyły
2. Od 08 do 12.01 problem z siusianiem; jakby zapalenie pęcherza ale tylko rano
3. Uczucie ogromnego zmęczenia; senność
4. Blisko terminu @ bóle w podbrzuszu - pojawiające się do jakiś czas skurcze
5. Wydzielina od około 04 stycznia biaława/kremowa, lepka
6. Temperatura dziś: 37,1 - 38 dzień cyklu; 4 dni po terminie @
7. Od tygodnia średnio uczucie zimna, mimo, ze jest ciepło
Jak myślicie drogie forumowiczki? Jest szansa na ciążę? Testu jeszcze nie robiłam, czekam spokojnie na wizytę u lekarza...
Jestes juz po wizycie?Kinkosz -
nick nieaktualny
-