X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kiedy do ginekologa?
Odpowiedz

Kiedy do ginekologa?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    hej
    ja byłam u ginekologa 2 dni przed spodziewaną miesiączką ...(nie dlatego że juz dowiedziałam sie i już pobiegłam tylko z innych przyczyn byłam)... Więc w tedy nawet pęcherzyka nie widział... Teraz wizytę mam 1 czerwca mam nadzieję że już będzie coś widać...:)... myślę że 6-7 tydzień to dobry czas na pierwszą wizytę:)
    Baaardzo dobry czas:)

polska_dziewczyna lubi tę wiadomość

• Liskova Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie tylko pęcherzyk ciążowy, 3,5mm - kolejna wizyta za 3 tygodnie :)

• Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova to super Gratulacje;) Pozdrawiam ;)

Liskova lubi tę wiadomość

Anna25
  • maciejka77 Koleżanka

Wysłany: 20 maja 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova ja jestem w 5t0d i wczoraj bylam u gina na pierwszym usg. Widac bylo tylko pecherzyk kolejna wizyta za 3 tyg tj. 10.06.2015 wiec pdobnie jak u Ciebie :)

Liskova lubi tę wiadomość

• Liskova Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejka, ja też mam dokładnie 10.06 wizytę :)

maciejka77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! :)
    Ja zrobiłam test 25 kwietnia a 29 byłam u ginekologa. Wizytę mam dopiero na 2 czerwca bo było widać tylko pęcherzyk a teraz nie mogę się doczekać... <3

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ