X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kiedy do ginekologa?
Odpowiedz

Kiedy do ginekologa?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polska_dziewczyna wrote:
    hej
    ja byłam u ginekologa 2 dni przed spodziewaną miesiączką ...(nie dlatego że juz dowiedziałam sie i już pobiegłam tylko z innych przyczyn byłam)... Więc w tedy nawet pęcherzyka nie widział... Teraz wizytę mam 1 czerwca mam nadzieję że już będzie coś widać...:)... myślę że 6-7 tydzień to dobry czas na pierwszą wizytę:)
    Baaardzo dobry czas:)

polska_dziewczyna lubi tę wiadomość

• Liskova Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie tylko pęcherzyk ciążowy, 3,5mm - kolejna wizyta za 3 tygodnie :)

• Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova to super Gratulacje;) Pozdrawiam ;)

Liskova lubi tę wiadomość

Anna25
  • maciejka77 Koleżanka

Wysłany: 20 maja 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova ja jestem w 5t0d i wczoraj bylam u gina na pierwszym usg. Widac bylo tylko pecherzyk kolejna wizyta za 3 tyg tj. 10.06.2015 wiec pdobnie jak u Ciebie :)

Liskova lubi tę wiadomość

• Liskova Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciejka, ja też mam dokładnie 10.06 wizytę :)

maciejka77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! :)
    Ja zrobiłam test 25 kwietnia a 29 byłam u ginekologa. Wizytę mam dopiero na 2 czerwca bo było widać tylko pęcherzyk a teraz nie mogę się doczekać... <3

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ