X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kiedy na 1-wszą wizytę u ginekologa???
Odpowiedz

Kiedy na 1-wszą wizytę u ginekologa???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • malami1 Znajoma

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy umawiałyście sie na swoją pierwszą wizytę do ginekologa po pozytywnym wyniku na testach domowych?? :)

• kuzka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z uwagi na fakt, że mam już za sobą porażkę to umówiłam się na 1 wizytę, 2 dni po pozytywnym teście. To był 4t4d. Jeżeli chodzi o USG to byłam w 5t6d i nie polecam, bo nic nie było widać oprócz pustego pęcherzyka i teraz żyje w stresie do następnej wizyty, którą mam 25.01 , a będzie to 7t6d. Liczę, że tym razem się uda.

malami1 lubi tę wiadomość

Dwa Aniołki: 10.2016 i 02.2017

74diru1dhvelt745.png

• malami1 Znajoma

Wysłany: 17 stycznia 2017, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaczynam właśnie 5t i zastanawiam się czy ciut nie za wcześnie jeszcze na wizytę? czy lepiej może iść...? będzie dobrze! trzymam kciuki :)

• All4love Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2017, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w 5. tygodniu był dopiero pęcherzyk i lekarz kazał przyjść 2 tygodnie później, więc nie ma co się spieszyć :)

20.08.2017 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ