X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kiedy na 1-wszą wizytę u ginekologa???
Odpowiedz

Kiedy na 1-wszą wizytę u ginekologa???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • malami1 Znajoma

Wysłany: 15 stycznia 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy umawiałyście sie na swoją pierwszą wizytę do ginekologa po pozytywnym wyniku na testach domowych?? :)

• kuzka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z uwagi na fakt, że mam już za sobą porażkę to umówiłam się na 1 wizytę, 2 dni po pozytywnym teście. To był 4t4d. Jeżeli chodzi o USG to byłam w 5t6d i nie polecam, bo nic nie było widać oprócz pustego pęcherzyka i teraz żyje w stresie do następnej wizyty, którą mam 25.01 , a będzie to 7t6d. Liczę, że tym razem się uda.

malami1 lubi tę wiadomość

Dwa Aniołki: 10.2016 i 02.2017

74diru1dhvelt745.png

• malami1 Znajoma

Wysłany: 17 stycznia 2017, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaczynam właśnie 5t i zastanawiam się czy ciut nie za wcześnie jeszcze na wizytę? czy lepiej może iść...? będzie dobrze! trzymam kciuki :)

• All4love Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2017, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w 5. tygodniu był dopiero pęcherzyk i lekarz kazał przyjść 2 tygodnie później, więc nie ma co się spieszyć :)

20.08.2017 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ