kiedy widać pęcherzyk?
-
dziś miałam robione usg dopochwowe , ostatnią miesiączke miałam 11 lipca , od tego czasu mineło 6 i poł tygodnia , stosunek był 23 lipca wiec od tego czasu mineło niecałe 5 tygodni , na usg nie było widać pęchcerzyka , nie wiem czy powinnam zwrazać uwage na tydzien od OM czy wieku ciązy , czy jest jeszcze szansa aby pęcherzyk sie pojawił? bo już chyba powinien być ..Ewa
-
Myślę że poczekaj jeszcze. Mi zasadniczo w pierwszej ciąży pęcherzyk było widać w 4 tygodniu. Teraz jestem w drugiej ciąży i w 6 tygodni i 1 dzień miałam już nie tyle co pęcherzyk a zarodek na 4mm a pęcherzyk miał 18.5 mm. Ale może do zapłodnienia u ciebie doszło później i jeszcze jest czas na pokazanie się pęcherzyka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 20:46
-
Ja na przełomie 4/5tc przy nieregularnych @ cykle po ok 37 dni widziałam pęcherzyk z ciałkiem żółtym , czekam aż pokaże się zarodek z serduszkiem
-
Kikusia wrote:Ja na przełomie 4/5tc przy nieregularnych @ cykle po ok 37 dni widziałam pęcherzyk z ciałkiem żółtym , czekam aż pokaże się zarodek z serduszkiem
Kikusia miałam identycznie, pęcherzyk z ciałkiem żółtym, pęcherzyk miał 12 mm. Teraz w czw idę na kolejną wizytę, zarodek już musi być!!! A TY kiedy masz wizytę? -
Mam wizytę 21.10 wtorek
A w którym jesteś tygodniu ciąży ? Mój miał 9,2mm a żółtkowy 3,2mm -
Mam stracha wielkiego ..Powiedz , jakieś objawy masz ?
Też będę trzymać kciuki. -
Czasami miewam nudności lekkie i drobne ukłucia podbrzusza ale to bardzo rzadko, ogromna senność,ból pleców,wrażliwe piersi .
Niekiedy zmienia mi się smak.
Ale są takie dni kiedy czuję się normalnie i aż się boję czy to znaczy coś złego:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 10:41
-
Ja jestem prawie w 5 tygodniu. Miałam wczoraj wizyte u gineologa,mowi ,ze cos tam widzi ,ale kazal mi przyjechac za 2 tygodnie. Troche sie martwie. Piersi bola mnie okropnie. Sa napuchniete i wrazliwe jak nigdy.Wierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo
-
Dziewczyny dziękuję za wsparcie jesteście kochane :*
Moja dzidzia ma się dobrze , rośnie!!! Dziś zobaczyłam małego kropka jak ładnie pulsuje Gin powiedziała , że jest dobrze a więc przestałam się denerwować
Kolejna wizytę mam za 2 tygodnie :)Nadal mam brać Luteinę ,min do 4 miesiąca
Trzymam za Was wszystkie kciuki , wierzcie że nie warto jednak się martwić bo będzie wszystko dobrze :* Buziaki -