Kłucie w podbrzuszu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa szczęście plamień nie ma, dziś ból minął, ale wczoraj po telefonicznej konsultacji z lekarzem, dziś zrobiłam ogólne badanie moczu bo podobno może to być spowodowane zapaleniem pęcherza i układu moczowego. Zobaczymy co wyjdzie, oby to był tylko jednorazowy taki ból.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny możecie odpowiedzieć jak to jest , czy rzeczywiście piersi bolą już od pierwszych dni od zapłodnienia? Jestem tydzień po owulacji i gdyby to było 'to' to nie odczuwam niczego, wcale ich nie czuję. Za to od 4 dnia po owulce boli mnie podbrzusze, jajniki i kłuje czasami. Tak jest do dziś, z tym, że 5dpo był to bardzo silny ból. Potem pewnego ranka pojawiła się silna biegunka razem z tym bólem, uczucie zimna i dreszcze. Teraz jest już lepiej.
Napiszcie co z tymi cycami, bo jestem ciekawa. W poprzednim cyklu, w którym się nie udało, całe opuchły mi juz na drugi dzień po owulacji i były bardzo wrażliwe. Teraz kompletnie nic. I nie wiem jak to interpretować.
Udało się w cyklu
-
Nie wiem czy to można podciągnąć pod bół krzyża? Bo taki jest normalny. Myślę, że może zadzwoń do lekarza?
Znalazłam takie coś
"Mogą pojawić się też pierwsze bóle w krzyżowym odcinku kręgosłupa, pośladkach, a nawet udach, co jest związane z uciskiem rosnącej macicy na kręgosłup i nerw kulszowy. Oprócz paracetamolu przyjmowanego doraźnie, nie ma żadnej recepty na te bóle – jeśli wystąpią w pierwszym trymestrze, to z dużym prawdopodobieństwem mogą Cię trapić aż do końca ciąży. Czasem pomaga masaż, fizjoterapia, a bieżącą ulgę przynieść może zmiana pozycji." -
nick nieaktualnyDziewczyny, każdy objaw to indywidualna sprawa każdej kobiety! Mnie np. w I trymestrze bolało podbrzusze i piersi, przesypiałam całe dnie. W II trymestrze dopadły mnie dopiero mdłości i wymioty, które były momentami nie do zniesienia. Teraz przy końcówce znowu się pojawiają mdłości, wymioty, zgaga i ból piersi. Nie sugerujcie się objawami że jedna miała to druga musi mieć takie same Ani tym, że brak mdłości musi oznaczać że coś się z fasolką dzieje nie tak bo zwariujecie
Paula1991, kamenkaa lubią tę wiadomość
-