X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr kreska testu w 7tc jaśniejsza niż w 4tc
Odpowiedz

kreska testu w 7tc jaśniejsza niż w 4tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • madziulak30 Nowa

Wysłany: 28 marca 2016, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pomozcie, bo zwariuje!
    Jestem w 7tc, nie mam w zasadzie zadnych objawow....1 ciaze stracilam(poronienie zatrzymane) wiec teraz odchodze od zmyslow, czy wszystko jest ok. Zeby sie uspokoic pomyslalam, ze zdobie test i....wyszly dwie kreski ale jedna slabsza. Myslalam, ze w 7tc bedzid super mocna?? Tym bardziej ze w terminie @ byla mocniejsza...nie byla nigdy super mocna ale w 4 tc byla mocniejsza od tego co jest teraz. Do lekarza ide dopiero po swietach(jeszcze nie mialam usg) i juz mam wizje, ze beta spada i ze cos jest nie tak, ze znowu poronienie zatrzymane (nie plamie i nie plamilam w ogole, jestem na luteinie). Pomocy!!! Czy tak moze sie zdarzyc czy raczej cos jest nie tak???

madziulak30
  • unbeldi Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2016, 03:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulak, test tzw. domowy pokazuje tylko czy jestes w ciąży. A ten pokazał że owszem. Jeśli do wizyty jeszcze daleko to zrób dwukrotnie bete w laboratorium żeby sprawdzić przyrost. Rozumiem Twoje nerwy ale słabsza kreska nic nie znaczy. Spokoju i mimo wszystko wesołych ;)

Tadziulek 1.01.2013 (8/9 tydz)
    Misiek 15.05.2014 (16/17 tydz)
    KW

rfxgcsqviiqkqm9u.png
  • India9 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie denerwuj się. Przyrost bety najlepiej sprawdzisz robiąc testy z krwi w odstępie 48-72 godz.
    To są tylko domowe testy ciążowe, i tak jak napisała madziulak, pokazują czy jesteś w ciąży. Nie porównuj natężenia koloru kreski, bo to szkoda nerwów.
    Nie musisz mieć jeszcze żadnych objawów ciąży, to nie reguła, że wszystkie dziewczyny czują się inaczej od razu po zrobieniu testu. Bądź dobrej myśli :-)

ex2b6iyegfxxj3a2.png
  • madziulak30 Nowa

Wysłany: 28 marca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny, troszke sie uspokoilam.
    Ja juz bete robilam,ale na samym poczatku ciazy i nie myslalam, zeby znowu ja sprawdzac....bo musialabym chyba caly czas ja robic co 2 dni zeby wiedziec ze jest ok.
    Nie wiem, co mnie podkusilo z tym testem...ehhhhh

madziulak30
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ