Krwawienie w ciąży
-
Cześć dziewczyny !
Przychodzę do Was z pytaniem , czy któraś miała po owulacji dokładnie tydzień krwawienie, wyglądające jak @ ...
a potem jednak była w ciąży?
Bo cały czas mnie zastanawia ten fakt, to mój 1cs ale ale odkąd miewam @ pierwszy raz @ przyszła mi 7 dni po OWULACJI .. niewiem czy poprostu wkońcu coś się przestawiło , czy może to być książkowe wydalanie resztek.. ? Prosze, podzielcie sie ze mną szczerymi doświadczeniami
-
Oktawka i jak u Ciebie?
ja też tak miałam jak Ty. testy wychodzą pozytywne, ale niestety dalej plamię (wieczorem lekkie krwawienia, a rano wydalają się brązowe resztki - przepraszam za szczegółowy opis). Byłam dziś u lekarza i na razie nie widać pęcherzyka. Albo jeszcze nie ma, albo już go nie ma. Zrobiłam betę. czekam na wyniki (muszę zrobić do porównania drugą w niedzielę). -
A ja mam pytanie do plamień, a nawet nie wiem czy tak mogę to nazwać. Ciąże na razie potwierdziłam testami i rosnącą betą, pierwszą wizytę mam za tydzień. Według ostatniej miesiączki jestem teraz w 5t4d. I czasami mam dziwne plamienia czy raczej powinnam nazwać to upławami o kolorze pomarańczowym. Często tak właśnie miałam przed miesiączką, jest to bardziej brudzenie niż plamienie. Czy może to być jakiś powód do niepokoju? Jest to moja pierwsza ciąża.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 18:03
-
Mi pani doktoor powiedziała że najbardziej trzeba się bać jak jest plamienie/krwawienie i ból brzucha . Sama Jestem teraz po szpitalu bo plamiłam ale takie małe kropki z krwi . Mam grupe ujemną krwi więc musieli podać mi immunoglobuline . Teraz biore jeszcze luteine . Ogólnie wszędzie ci powiedzą że najwiekszą oznaką do niepokoju w ciąży jest świeża krew . Warto iść i porozmawiać z ginekologiem
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -