krwiak obok pęcherzyka płodowego
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mialam w 8 tyg dwa krwiaki około 1x1 cm w tym jeden umiejscowiony przy szyjce. Nie dostałam żadnych leków tylko miałam się oszczędzać. Lekarz uprzedził ze jesli wystąpi krwawienie to raczej z powodu ewakuacji krwiaka. Przez miesiąc ani kropli nie było a na USG śladu po obu krwiakach też. Wchłoneły się skubańce samoistniebluszczynka
-
Witajcie,jestem w 5 tyg ciąży byłam dziś u gin i dowiedziałam się że moja ciąża jest znowu zagrożona bo jest krwiak przy pęcherzyku.Piszę znowu bo pół roku temu poroniłam ja i mąż chyba za bardzo pragniemy dziecka.Jest mi ciężko tym bardziej bo nie ma męża przy mnie.
-
nick nieaktualnyHej. Jestem w 6 tyg. W tym tyg. bylam u gin aby potwierdzić ciaze. 5+2 było widać tylko pecherzyk bez zarodka. Jednakże obok pęcherzyka była również plamka, najprawdopodobniej krwiak, bo lekarz powiedzial, że w tym jest krew, i mogę plamic przez to. Strasznie się tym martwie. Bo nie dość ze jeszcze nie wiem czy ciaza jest zywa, to ten krwiak mnie przeraża i boję się że może zagrażać pecherzykowi... jak to było u Was?
-
U mnie było całkowicie inaczej niż chyba u każdej z Was
Miałam problemy z owulacją, praktycznie wcale do niej nie dochodziło bo z każdym cyklem pęcherzyk zamiast pękać, wypełniał się krwią i zamieniał w krwiak. Pod koniec stycznia okazało się jednak, że jakimś cudem doszło do owulacji, mimo, że pęcherzyk cały czas tam jest, rozrośnięty i wypełniony krwią.
Ginekolog powiedział, że nie mam się czym martwić. Krwiak albo zniknie sam, albo "wypłynie". Także z jego poleceniem, staram się jak najmniej martwić i jak najwięcej cieszyćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 11:07
-
nick nieaktualny
-
Soleil u mnie podobnie. W zeszły wtorek jechałam na izbę przyjęć z przeświadczeniem, że to koniec, bo dostałam strasznego krwotoku. Krwiak sie opróżnił, a w środę był widoczny ponownie obok zarodka. Ma ponad 14 mm i odkleja kosmowke. Leżę, biorę zastrzyki i Duphaston i czekam na wizytę w środę..
-