X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kucie w pochwie
Odpowiedz

Kucie w pochwie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malutka235 Debiutantka

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie od wczoraj kuje mnie czasem w pochwie, w niedziele robiłam test , wizyta u lekarza dopiero 14 marzec , co robic ? czy to jest grozne ?

Laura [*] 24 tydz <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KŁucie jest normalne - świadczy o rozciąganiu ścięgien. Jeśli jest dokuczliwe, najlepiej zadzwoń do lekarza i zapytaj czy możesz brać magnez.

Malutka235 lubi tę wiadomość

• Malutka235 Debiutantka

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za odpowiedz :)

Laura [*] 24 tydz <3
  • Rossanna2 Znajoma

Wysłany: 22 lutego 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tak samo , dzisiaj się zdarzyło kłucie w pochwie takie dziwne uczucie i też nie wiedziałam od czego to . Jeszcze wcześniej rwały mnie jajniki tak jak by i coś w brzuchu tak kuło ale jak by ciągnęło .

Walczę i walczyć będę o Ciebie , bo największym darem dla kobiety jest bycie matką . <3
    yuudflw14eyyobrl.png
    b7210dd37f9d3f58a21f331b292c5709.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ