X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kucie w pochwie
Odpowiedz

Kucie w pochwie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malutka235 Debiutantka

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie od wczoraj kuje mnie czasem w pochwie, w niedziele robiłam test , wizyta u lekarza dopiero 14 marzec , co robic ? czy to jest grozne ?

Laura [*] 24 tydz <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KŁucie jest normalne - świadczy o rozciąganiu ścięgien. Jeśli jest dokuczliwe, najlepiej zadzwoń do lekarza i zapytaj czy możesz brać magnez.

Malutka235 lubi tę wiadomość

• Malutka235 Debiutantka

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za odpowiedz :)

Laura [*] 24 tydz <3
  • Rossanna2 Znajoma

Wysłany: 22 lutego 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tak samo , dzisiaj się zdarzyło kłucie w pochwie takie dziwne uczucie i też nie wiedziałam od czego to . Jeszcze wcześniej rwały mnie jajniki tak jak by i coś w brzuchu tak kuło ale jak by ciągnęło .

Walczę i walczyć będę o Ciebie , bo największym darem dla kobiety jest bycie matką . <3
    yuudflw14eyyobrl.png
    b7210dd37f9d3f58a21f331b292c5709.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ