X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Leki/Antybiotyk/KwasFoliowy-pomocy
Odpowiedz

Leki/Antybiotyk/KwasFoliowy-pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mikimałs Znajoma

Wysłany: 6 kwietnia 2020, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam pytanie czy można stosować poniższe leki razem i w takiej kolejności? Nie wpływa to na ich działanie? Dziękuję za pomoc:

7:30 - amotaks (antybiotyk, musze brać przez 7 dni ze względu na zakażenie dróg moczowych)
    7:30 - euthyrox25 (tarczyca, 1 tabletka)
    9:30 - probiotyk pod amotaks

19:30 - amotaks
    20:00 - kwas foliowy prenatal uno
    21:30 - probiotyk pod amotaks

• Zula Nowa

Wysłany: 17 maja 2020, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, został mi Prolutex 6 ampułek z datą ważności 10/2021 oraz 2 nierozpoczęte opakowania Clexane 40mg a także 2 nierozpoczęte opakowania Neoparin 40mg. Może któraś w potrzebie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 14:58

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ