Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Lekko różowy śluz 6w2d
Odpowiedz

Lekko różowy śluz 6w2d

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Minia95 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2023, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś rano zobaczyłam na papierze sluz o lekko różowym zabarwieniu. Wizyta u lekarza dopiero za tydzień w piątek. Póki co brzuch nie boli. Czy jest to powód do niepokoju? Beta HCG badanie półtorej tyg temu progesteron również. Były w normie.

Synuś - 1.07.2024 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2023, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak miałam i napisałam do lekarki mojej co robić w tym przypadku, ale ja mam nadzerke I mówiła żeby jechać na sor . Pojechałam zobaczył ze wszystko jest dobrze, ja się uspokoiłam ale wypisałam się ze szpitala bo plamienie było jednorazowe i już więcej nie wróciło. A później w domu przez kilka dni sobie odpoczywałam.

• Minia95 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2023, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka28 wrote:
    Ja też tak miałam i napisałam do lekarki mojej co robić w tym przypadku, ale ja mam nadzerke I mówiła żeby jechać na sor . Pojechałam zobaczył ze wszystko jest dobrze, ja się uspokoiłam ale wypisałam się ze szpitala bo plamienie było jednorazowe i już więcej nie wróciło. A później w domu przez kilka dni sobie odpoczywałam.
    Ja również mam nadzerke

Synuś - 1.07.2024 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2023, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie ustało od razu czy jeszcze się pojawiło ?

• Minia95 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2023, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka28 wrote:
    Plamienie ustało od razu czy jeszcze się pojawiło ?
    Ustało, tylko rano było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2024, 19:26

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Synuś - 1.07.2024 ❤️
  • Minia95 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2023, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podejrzewam że to może pękło naczynko przez parcie z rana...ale co się strachu najadłam...pozostaje mi obserwować, zobaczymy co dalej:)

Synuś - 1.07.2024 ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ