X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Lekko różowy śluz 6w2d
Odpowiedz

Lekko różowy śluz 6w2d

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Minia95 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2023, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś rano zobaczyłam na papierze sluz o lekko różowym zabarwieniu. Wizyta u lekarza dopiero za tydzień w piątek. Póki co brzuch nie boli. Czy jest to powód do niepokoju? Beta HCG badanie półtorej tyg temu progesteron również. Były w normie.

Synuś - 1.07.2024 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2023, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak miałam i napisałam do lekarki mojej co robić w tym przypadku, ale ja mam nadzerke I mówiła żeby jechać na sor . Pojechałam zobaczył ze wszystko jest dobrze, ja się uspokoiłam ale wypisałam się ze szpitala bo plamienie było jednorazowe i już więcej nie wróciło. A później w domu przez kilka dni sobie odpoczywałam.

• Minia95 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2023, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka28 wrote:
    Ja też tak miałam i napisałam do lekarki mojej co robić w tym przypadku, ale ja mam nadzerke I mówiła żeby jechać na sor . Pojechałam zobaczył ze wszystko jest dobrze, ja się uspokoiłam ale wypisałam się ze szpitala bo plamienie było jednorazowe i już więcej nie wróciło. A później w domu przez kilka dni sobie odpoczywałam.
    Ja również mam nadzerke

Synuś - 1.07.2024 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2023, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie ustało od razu czy jeszcze się pojawiło ?

• Minia95 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2023, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka28 wrote:
    Plamienie ustało od razu czy jeszcze się pojawiło ?
    Ustało, tylko rano było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2024, 19:26

Patka28 lubi tę wiadomość

Synuś - 1.07.2024 ❤️
  • Minia95 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2023, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podejrzewam że to może pękło naczynko przez parcie z rana...ale co się strachu najadłam...pozostaje mi obserwować, zobaczymy co dalej:)

Synuś - 1.07.2024 ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ