LOT SAMOLOTEM W 5 tygodniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak właśnie-nie chcą brać odpowiedzialności...
A co do badania usg,to będzie zdecydowanie za wcześnie,ale idź jak chcesz.
Mnie odesłali z kwitkiem jak zobaczyłam test ciążowy w dniu spodziewanej miesiaczki...miałam przyjść za dwa tygodnie i cierpliwie czekałam,powiedziano mi wtedy,że i tak nic nie zobaczymy...Ale warto było czekaćmadu lubi tę wiadomość
-
Hej ja jestem w 5 tyg, w połowie lipca lot do Londynu ok 2 h, jutro idę do lekarza i będe się radzić. Będzie to 9 tydzień. Mam nadzieję że nie będzie przeciwskazań ale jakby faktycznie miało coś zagrozić dziecku to pewnie zostanę w domu.
Biedroneczka29 myślę żeby poradzić się mimo wszytsko lekarza, ewentualnie da jakąś luteinę na drogę. I raczej nie stresować się bo pewnie ten stres bardziej jest niebezpieczny niż sam lot
-
Bedroneczka29 Kochana no to faktycznie pikuś Wszystko na pewno będzie dobrze jeśli z ciążą jest w porządku to myślę że lot nie jest przeciwskazany Bawmy sie dobrze i odpoczywajmy a maluszki niech rosną zdrowo
szara myszka, Biedroneczka29, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka super ja jutro mam wizytę u lekarza, moja 1 beta w czwartek wynosiła 430mIU/ml a po 48 godzinach 928mIU/ml. OM miałam 12 maja więc dziś według tego 5 hbd. Teraz w niedługim czasie chciałabym zobaczyć bijące serduszko O dziecko starałam się 11 miesięcy więc teraz marzę żeby wszytsko było dobrze.
-
Byłam dzisiaj u jeszcze jednej Pani ginekolog i jej odpowiedź co do lotu była dość asekuracyjna aczkolwiek bardziej na nie. Oczywiście zmiana ciśnienia itp. Mowiła że oczywiście dziewczyny latają i się nic nie dzieje ale że również kilka ciąż straciła przez loty. Decyzja dla własnego sumienia w sumie chyba ...
-
Anabel ja dzis bylam na becie i czekam na wyniki wiesz co ja chyba jednak sie nie odwaze na ten lot mimo jak lekarka powie ze moge to i tak nie polece,nie bede ryzykowac .Maz juz wczoraj mowil,ze najwyzej pojedziemy autem do Polski ja staralam sie 6 miesiecy
-
Biedroneczka Trzymam kciuki za bete u mnie łądnie przyrosła. Ja się musze podedukować jeszcze w tym temacie, na razie się nastawiam że lecę ale sprawa jest do przemyślenia. Długa jazda samochodem to też wiadomo nie rarytas. Ahh byle tylko z dzieckiem było dobrze
-
nick nieaktualny
-
Anabel wiesz co ja za duzo mnie to kosztowalo,aby zajsc w ciaze aby teraz wsiasc w samoloti nie daj Boze by sie cos stalo z groszkiem oooo nieeeee!!!!!!nie ma mowy!!!!! zbyt cenne to jest,aby ryzykowac a wiesz lekarz mozepowiedziec,ze moge leciec a co bedzie jak cos sie stanie???widzisz jest duzo przypadkow,ze duzo dziewczyn lata i nic im nie jest a jest tez duzo przypadkow co dziewczyny wsiadly w samolot i poronily a lekarz tego przeciez nie przewidzi jak bedzie u Nas,wole auto