Luteina
-
Witam, jestem tu nowa i przeszukałam forum ale niestety nic nie znalazłam, a nurtuje mnie problem. Jestem na początku ciąży, gdzieś 6 tydzień, jeszcze bez badania usg, ktore mam mieć za tydzień dopiero, bo mój G stwierdził tydzień temu, że za wcześnie robić, bo nic nie będzie widać. Dostałam luteine dopochwowo 2 razy dziennie. Na początku było wszystko oki, od dwóch dni podczas dawkowania luteiny zauważyłam brązowe kropki. W przeciągu nocy i dnia nie mam żadnych plamień. Miał ktoś podobnie może lub wie co to znaczy? Bo ja już się martwie i nakręcam na najgorsze
-
Agneska ja miałam plamienia z nadżerki, teraz błony śluzowe mają tam rewolucję, być może jak dopochwowo aplikujesz to przez to a dwa szyjka tam teraz zmienia pozycję i stąd mogą być te plamienia. Jak brązowe to nie martw się, jakby pojawiała się tfu tfu krew to wtedy jedz na IP na oddział położniczy.
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za odpowiedz, ale niestety dzisiaj dostałam krwawienia i wyladowałam na IP. Po paru godzinach krwawienie przeszło, a na usg dalej widać pęcherzyk ciążowy. Mam odstawić luteine i brać duphaston 3 razy dziennie po 2 tabletki i leżeć. A jutro kontrola u lekarza prowadzącego.
-