Lutowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
witam moja ostatnia miesiaczka byla 11maja dwie kreseczki na tescie zobaczylam 17czerwca. czekalam na ta ciaze rok po obumarlej ciazy w 8 tygodniu.Jestem mama 3 letniego synka.19czerwca bylam u swojej doktorki ledwo widoczny zarodek ,kazala przyjsc za 3 tygodnie.Termin porodu na 18 luty strasznie sie boje po tamtej stracie poniewaz choruje na hashimoto
-
Hej. Dolaczam sie choc przyznaje ze raczej nie mysle jeszcze o tym ze w lutym zostane mama choc tak bardzo bym tego chciala. Mam juz synka, ma 14 miesiecy a w kwietniu mialam zabieg, w 10 tyg dowiedzialam sie ze ciaza obumarla ok 8 tyg... Od razu dostalam zielone swiatlo i po pierwszej @ zaszlam w ciaze ale jeszcze nie potrafie sie cieszyc... Czuje jednak ze bedzie dobrze choc boje sie o tym mowic i pisac. Termin wg belly to 24 luty ale wg lekarza to pewnie bedzie 25.Kacperek
Aniolek [*] 04.04.17
Nadzieja umiera ostatnia -
nick nieaktualny
-
Hej
u mnie termin na 27 luty
W końcu się udało po tyli próbach, po takim czasie - u nas skuteczna okazała się już pierwsza IUI, więc nie ma co kierować się tą opisywana małą skutecznością.
dziś byłam u lekarza i serduszko ładnie bije jest 11mm i wchodzimy w 8 tydzień.
Z dolegliwości to męczą mnie mdłości, na zmianę w wilczym uczuciem głodu. Poza tym miałam bóle podbrzusza (na szczęście bez plamienia), ale chyba się przeforsowałam i teraz więcej odpoczywam i leżę.
Gosiakk300 - tez myślałam, że mam coś z pęcherzem, ale badanie wyszło okej. Zbadaj mocz i dużo odpoczywaj -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja mam w sumie dwa terminy:-)z daty ostatniej miesiączki(4.05.2017)wychodzi 8 luty 2018 a z badań usg wychodzi 23 luty 2018:-)jest to moja pierwsza ciąża i szczerze Wam powiem że boję się ją stracić po 6 latach starań,ale wierze że wszystko będzie dobrze. -
nick nieaktualnyHej!
Można dołączyć? Chociaż na razie bardzo nieśmiało
Dzisiaj ujrzałam dwie kreski na teście, na wtorek umówiłam już wizytę.
Początek ostatniego okresu 11.06. Datę porodu wylicza mi na 18.03.
Tak bardzo się boję. Swoją pierwszą ciążę poroniłam w styczniu tego roku. Boję się powtórki z 'rozrywki'. -
Cześć przyszłe mamuśki!
Termin wyznaczony przez lekarza na podstawie USG: 23.02.2018
Póki co wszystko w porządku, maluszek rośnie. Badania wyszły ok. Czekam na kolejną wizytę- 12.08, a 14.08 pierwsze badanie prenatalne.