X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Majówkowe 2 kreski
Odpowiedz

Majówkowe 2 kreski

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, szukam dziewczyn o zbliżonym tygodniu ciąży i tak pomyślałam, że możemy tutaj od początku śledzić swoje poczynania :D

Ja testowałam 15 maja w dzień spodziewanej @ i dwie krechy. Cykle 28 dniowe i sugerując się ostatnim dniem miesiączki dzisiaj 5t i 2 d. Czekam na zobaczenie pęcherzyka 28.05 :)

A jak u was?

• Leira Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj sobie temat w dziale "ciąża ogólnie" o tytule Styczniowe mamy 2019, czy Styczniówki 2019, czy coś w tym klimacie, żeby kobitki wiedziały gdzie się kierować - to powszechna praktyka tutaj :)

EDIT: Jest już taka grupa, nie spojrzałam wcześniej - możesz do niej dołączyć po prostu :) No chyba, że masz TP na luty to wtedy zakładaj nową ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 22:06

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm o tym nie pomyślałam :D ok to też założe jak tam więcej trafi to skasuje to :)

• Goniąc marzenia Przyjaciółka

Wysłany: 26 maja 2018, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

zem3anlis7huurhv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ