Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Majówkowe 2 kreski
Odpowiedz

Majówkowe 2 kreski

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, szukam dziewczyn o zbliżonym tygodniu ciąży i tak pomyślałam, że możemy tutaj od początku śledzić swoje poczynania :D

Ja testowałam 15 maja w dzień spodziewanej @ i dwie krechy. Cykle 28 dniowe i sugerując się ostatnim dniem miesiączki dzisiaj 5t i 2 d. Czekam na zobaczenie pęcherzyka 28.05 :)

A jak u was?

• Leira Autorytet

Wysłany: 24 maja 2018, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj sobie temat w dziale "ciąża ogólnie" o tytule Styczniowe mamy 2019, czy Styczniówki 2019, czy coś w tym klimacie, żeby kobitki wiedziały gdzie się kierować - to powszechna praktyka tutaj :)

EDIT: Jest już taka grupa, nie spojrzałam wcześniej - możesz do niej dołączyć po prostu :) No chyba, że masz TP na luty to wtedy zakładaj nową ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 22:06

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2018, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm o tym nie pomyślałam :D ok to też założe jak tam więcej trafi to skasuje to :)

• Goniąc marzenia Przyjaciółka

Wysłany: 26 maja 2018, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

zem3anlis7huurhv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ