X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Mały pęcherzyk
Odpowiedz

Mały pęcherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • bąbel922 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny... ;)
    moja sytuacja wyglada nastepujaco.. Jestem w 6t0d, byłam dziś na wizycie u gin i pecherzyk był malutki na 5 mm co wskazywało na co najwyżej 5 tydz... Nie wiem co o tym myśleć, ktoś miał taką sytuacje, a później było wszystko wporzadku ? Ide za tydzień na kolejną wizytę.

Aniołek... 11 tydzień :(
    3jgxxzdvbdybw5ra.png

2 cs po rocznej przerwie.
  • Leticia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bąbel, a masz pewność co do daty owulacji? Bo mogło być tak, że Ci się po prostu opóźniła o kilka dni i w ciążę zaszłaś później. Wiek ciąży liczony według daty ostatniej miesiączki zakłada, że do owulacji doszło 14 dc.

km5se6yd8tj60462.png
    km5stv73q64rb58y.png
  • bąbel922 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam żadnej pewności co do tego kiedy była owulacja. Mogła być później... nigdy nie miałam monitorowanego cyklu ani nie robiłam testów owulacyjnych. NIc nie zostało tylko czekać i być dobrej myśli...

Aniołek... 11 tydzień :(
    3jgxxzdvbdybw5ra.png

2 cs po rocznej przerwie.
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ