X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Mały pęcherzyk
Odpowiedz

Mały pęcherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • bąbel922 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny... ;)
    moja sytuacja wyglada nastepujaco.. Jestem w 6t0d, byłam dziś na wizycie u gin i pecherzyk był malutki na 5 mm co wskazywało na co najwyżej 5 tydz... Nie wiem co o tym myśleć, ktoś miał taką sytuacje, a później było wszystko wporzadku ? Ide za tydzień na kolejną wizytę.

Aniołek... 11 tydzień :(
    3jgxxzdvbdybw5ra.png

2 cs po rocznej przerwie.
  • Leticia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bąbel, a masz pewność co do daty owulacji? Bo mogło być tak, że Ci się po prostu opóźniła o kilka dni i w ciążę zaszłaś później. Wiek ciąży liczony według daty ostatniej miesiączki zakłada, że do owulacji doszło 14 dc.

km5se6yd8tj60462.png
    km5stv73q64rb58y.png
  • bąbel922 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam żadnej pewności co do tego kiedy była owulacja. Mogła być później... nigdy nie miałam monitorowanego cyklu ani nie robiłam testów owulacyjnych. NIc nie zostało tylko czekać i być dobrej myśli...

Aniołek... 11 tydzień :(
    3jgxxzdvbdybw5ra.png

2 cs po rocznej przerwie.
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ