X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Marzec 2020 ❤️
Odpowiedz

Marzec 2020 ❤️

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2019, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie widzę jeszcze takiego wątku więc zakładam. Proszę pisać na który dzień marca 2020 macie termin porodu. Trzymam kciuki za spokojny przebieg ciąży ❤️ Pozdrawiam Ola (20 marzec)

• Katy Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Założyłam już wątek na "w ciąży ogólne" :)

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Kita Nowa

Wysłany: 6 sierpnia 2019, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! U mnie przewidywany 30.03.2020. pierwsza wizyta w niedzielę czyli 6+7 dni będzie.Schudlam 1 kg i nie mam jakoś specjalnie objawów ciąży. Czy to normalne?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ