X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Maszynka elektryczna
Odpowiedz

Maszynka elektryczna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rzeżucha Znajoma

Wysłany: 1 sierpnia, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey, mam głupie pytanie, czy w ciąży można używać golarki elektrycznej do przycięcia włosków łonowych? Martwię się czy te drgania nie zaszkodzą jakoś dziecku

• Krewetka04 Przyjaciółka

Wysłany: 1 sierpnia, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia, ale dziś byłam na prenatalntch i lekarka dźgała mnie sondą jakby chciała przebić na wylot, więc małe drgania nie powinny zaszkodzić. Ja używam kremu do depilacji, a nogi depiluję depilatorem - co do obu metod zdania są podzielone, ale myślę, że maszynka elektryczna nie jest niebezpieczna :)

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ