X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nagle nie mieścisz się w ciuszki? Początek ciąży ;)
Odpowiedz

Nagle nie mieścisz się w ciuszki? Początek ciąży ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Wiosanna888 Autorytet

Wysłany: 16 października 2021, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana.Ta wrote:
    Odświeżam 🙂

A jak u Was? U mnie do godzin porannych jest ok, ale wieczorem... popołudniu...
    muszę rozpinać wszystkie spodnie. CHodzę praktycznie tylko w sukienkach.
    A to dopiero początek:)

Ps. Polecacie może jakieś ciuchy /sklepy z wygodnymi ubraniami ?
    ja jestem przy koncu 7 tygodnia. Zaczynam czuc ze jeansy sa ciasniejsze a waga stoi.:)

Annie_ lubi tę wiadomość

👱🏼‍♀️🙋🏻‍♂️

oar8s65gz9yzog34.png
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 6 grudnia 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W którym tyg ciazy zaczelyscie nosic ubrania ciazowe ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2021, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo szybko ze wzgledu na ogromny dyskomfort jakiegokolwiek ucisku na brzuchu. Myślę, że to był 8 tydzień. Nie miałam płaskiego brzucha więc szybko zrobił się twardszy i okrąglejszy. W pierwszej ciązy pamietam, ze miałam o wiele mniejszy brzuch, teraz w drugiej ciąży brzuch zrobił się znacznie bardziej widoczny, wyczytałam jedank, ze jest to raczej standardowe. Po prostu macica jest bardziej przygotowana na przyjęcie drugiej ciąży.

Zerknij sobie na ten ginekologiczny kalkulator ciąży. Możesz policzyć sobie mniej wiećej w jakim tygodniu jesteś. Oraz jak będzie się zmieniał brzuch z tygodnia na tydzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2021, 13:06

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ