X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nagle nie mieścisz się w ciuszki? Początek ciąży ;)
Odpowiedz

Nagle nie mieścisz się w ciuszki? Początek ciąży ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Wiosanna888 Autorytet

Wysłany: 16 października 2021, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana.Ta wrote:
    Odświeżam 🙂

A jak u Was? U mnie do godzin porannych jest ok, ale wieczorem... popołudniu...
    muszę rozpinać wszystkie spodnie. CHodzę praktycznie tylko w sukienkach.
    A to dopiero początek:)

Ps. Polecacie może jakieś ciuchy /sklepy z wygodnymi ubraniami ?
    ja jestem przy koncu 7 tygodnia. Zaczynam czuc ze jeansy sa ciasniejsze a waga stoi.:)

Annie_ lubi tę wiadomość

👱🏼‍♀️🙋🏻‍♂️

oar8s65gz9yzog34.png
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 6 grudnia 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W którym tyg ciazy zaczelyscie nosic ubrania ciazowe ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2021, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo szybko ze wzgledu na ogromny dyskomfort jakiegokolwiek ucisku na brzuchu. Myślę, że to był 8 tydzień. Nie miałam płaskiego brzucha więc szybko zrobił się twardszy i okrąglejszy. W pierwszej ciązy pamietam, ze miałam o wiele mniejszy brzuch, teraz w drugiej ciąży brzuch zrobił się znacznie bardziej widoczny, wyczytałam jedank, ze jest to raczej standardowe. Po prostu macica jest bardziej przygotowana na przyjęcie drugiej ciąży.

Zerknij sobie na ten ginekologiczny kalkulator ciąży. Możesz policzyć sobie mniej wiećej w jakim tygodniu jesteś. Oraz jak będzie się zmieniał brzuch z tygodnia na tydzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2021, 13:06

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ