WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nagle nie mieścisz się w ciuszki? Początek ciąży ;)
Odpowiedz

Nagle nie mieścisz się w ciuszki? Początek ciąży ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Wiosanna888 Autorytet

Wysłany: 16 października 2021, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana.Ta wrote:
    Odświeżam 🙂

A jak u Was? U mnie do godzin porannych jest ok, ale wieczorem... popołudniu...
    muszę rozpinać wszystkie spodnie. CHodzę praktycznie tylko w sukienkach.
    A to dopiero początek:)

Ps. Polecacie może jakieś ciuchy /sklepy z wygodnymi ubraniami ?
    ja jestem przy koncu 7 tygodnia. Zaczynam czuc ze jeansy sa ciasniejsze a waga stoi.:)

Annie_ lubi tę wiadomość

👱🏼‍♀️🙋🏻‍♂️

oar8s65gz9yzog34.png
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 6 grudnia 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W którym tyg ciazy zaczelyscie nosic ubrania ciazowe ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2021, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo szybko ze wzgledu na ogromny dyskomfort jakiegokolwiek ucisku na brzuchu. Myślę, że to był 8 tydzień. Nie miałam płaskiego brzucha więc szybko zrobił się twardszy i okrąglejszy. W pierwszej ciązy pamietam, ze miałam o wiele mniejszy brzuch, teraz w drugiej ciąży brzuch zrobił się znacznie bardziej widoczny, wyczytałam jedank, ze jest to raczej standardowe. Po prostu macica jest bardziej przygotowana na przyjęcie drugiej ciąży.

Zerknij sobie na ten ginekologiczny kalkulator ciąży. Możesz policzyć sobie mniej wiećej w jakim tygodniu jesteś. Oraz jak będzie się zmieniał brzuch z tygodnia na tydzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2021, 13:06

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ