Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nagle nie mieścisz się w ciuszki? Początek ciąży ;)
Odpowiedz

Nagle nie mieścisz się w ciuszki? Początek ciąży ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Wiosanna888 Autorytet

Wysłany: 16 października 2021, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana.Ta wrote:
    Odświeżam 🙂

A jak u Was? U mnie do godzin porannych jest ok, ale wieczorem... popołudniu...
    muszę rozpinać wszystkie spodnie. CHodzę praktycznie tylko w sukienkach.
    A to dopiero początek:)

Ps. Polecacie może jakieś ciuchy /sklepy z wygodnymi ubraniami ?
    ja jestem przy koncu 7 tygodnia. Zaczynam czuc ze jeansy sa ciasniejsze a waga stoi.:)

Annie_ lubi tę wiadomość

👱🏼‍♀️🙋🏻‍♂️

oar8s65gz9yzog34.png
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 6 grudnia 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W którym tyg ciazy zaczelyscie nosic ubrania ciazowe ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2021, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo szybko ze wzgledu na ogromny dyskomfort jakiegokolwiek ucisku na brzuchu. Myślę, że to był 8 tydzień. Nie miałam płaskiego brzucha więc szybko zrobił się twardszy i okrąglejszy. W pierwszej ciązy pamietam, ze miałam o wiele mniejszy brzuch, teraz w drugiej ciąży brzuch zrobił się znacznie bardziej widoczny, wyczytałam jedank, ze jest to raczej standardowe. Po prostu macica jest bardziej przygotowana na przyjęcie drugiej ciąży.

Zerknij sobie na ten ginekologiczny kalkulator ciąży. Możesz policzyć sobie mniej wiećej w jakim tygodniu jesteś. Oraz jak będzie się zmieniał brzuch z tygodnia na tydzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2021, 13:06

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ