Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nawracające infekcje układu moczowego
Odpowiedz

Nawracające infekcje układu moczowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy też zmagacie się z tym problemem? W pierwszej ciązy jedną infekcję wyleczyłam i pojawiała sie kolejna...Teraz jestem w 14 tygodniu i znowu ta sama historia....

• Kochająca Mama Ani Znajoma

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja miałam w 5 tyg, potem jeszcze raz, nie pamiętam, w którym, i od wczoraj znowu - 12 tydz. Wystarczyło, że wsiadłam do zimniego samochodu i siedzenia były zimne.

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robilas jakies badania żeby znalezc przyczynę? JA zastanawiam się nad tym badaniem URO-GENITAL panel identyfikacji 11 patogenów układu moczowo-płciowego może to cos da...

• Kochająca Mama Ani Znajoma

Wysłany: 1 grudnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, bo ja zawsze miałam wrażliwy pęcherz.

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zdecydowałam sie na wykonanie tego badania uro-genital. Na wynik czeka sie 10 dni wiec zobaczymy co pokaze...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ