X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nawracające infekcje układu moczowego
Odpowiedz

Nawracające infekcje układu moczowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy też zmagacie się z tym problemem? W pierwszej ciązy jedną infekcję wyleczyłam i pojawiała sie kolejna...Teraz jestem w 14 tygodniu i znowu ta sama historia....

• Kochająca Mama Ani Znajoma

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja miałam w 5 tyg, potem jeszcze raz, nie pamiętam, w którym, i od wczoraj znowu - 12 tydz. Wystarczyło, że wsiadłam do zimniego samochodu i siedzenia były zimne.

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robilas jakies badania żeby znalezc przyczynę? JA zastanawiam się nad tym badaniem URO-GENITAL panel identyfikacji 11 patogenów układu moczowo-płciowego może to cos da...

• Kochająca Mama Ani Znajoma

Wysłany: 1 grudnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, bo ja zawsze miałam wrażliwy pęcherz.

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zdecydowałam sie na wykonanie tego badania uro-genital. Na wynik czeka sie 10 dni wiec zobaczymy co pokaze...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ