X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nawracające infekcje układu moczowego
Odpowiedz

Nawracające infekcje układu moczowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marta1987 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy też zmagacie się z tym problemem? W pierwszej ciązy jedną infekcję wyleczyłam i pojawiała sie kolejna...Teraz jestem w 14 tygodniu i znowu ta sama historia....

• Kochająca Mama Ani Znajoma

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja miałam w 5 tyg, potem jeszcze raz, nie pamiętam, w którym, i od wczoraj znowu - 12 tydz. Wystarczyło, że wsiadłam do zimniego samochodu i siedzenia były zimne.

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robilas jakies badania żeby znalezc przyczynę? JA zastanawiam się nad tym badaniem URO-GENITAL panel identyfikacji 11 patogenów układu moczowo-płciowego może to cos da...

• Kochająca Mama Ani Znajoma

Wysłany: 1 grudnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, bo ja zawsze miałam wrażliwy pęcherz.

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zdecydowałam sie na wykonanie tego badania uro-genital. Na wynik czeka sie 10 dni wiec zobaczymy co pokaze...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ