X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nerwoból - plecy
Odpowiedz

Nerwoból - plecy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Allana Debiutantka

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy borykałyście się z nerwobólami pleców w początkowej ciąży? Jestem w 8 tc. Złapał mnie dziś silny nerwoból z boku kręgosłupa, w dole pleców. Boli przy ruchu, szczególnie w czasie chodzenia gdy obciążę prawą nogę. Wtedy też lekko promieniuje na pośladek i górną część uda. To taki ostry, przeszywający ból. Najgorsze, że nie chce przejść. Miewałam już podobne bóle przed ciążą, ale martwię się, czy to po prostu ból pleców czy coś związanego z ciążą. Powinnam się martwić?

c55f0dw4b1rqkf2p.png
  • Kinkin Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam coś bardzo podobnego... Jakby ból korzonków, przynajmniej w tym miejscu. Mi pomaga masaż, ciepły prysznic skierowany na dół pleców i kąpiel :)

Miałam też takie bóle przed ciążą, często po pracy, więc jakby z przeciążenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 21:07

9ewngzu303gw9x57.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ