X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nerwoból - plecy
Odpowiedz

Nerwoból - plecy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Allana Debiutantka

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy borykałyście się z nerwobólami pleców w początkowej ciąży? Jestem w 8 tc. Złapał mnie dziś silny nerwoból z boku kręgosłupa, w dole pleców. Boli przy ruchu, szczególnie w czasie chodzenia gdy obciążę prawą nogę. Wtedy też lekko promieniuje na pośladek i górną część uda. To taki ostry, przeszywający ból. Najgorsze, że nie chce przejść. Miewałam już podobne bóle przed ciążą, ale martwię się, czy to po prostu ból pleców czy coś związanego z ciążą. Powinnam się martwić?

c55f0dw4b1rqkf2p.png
  • Kinkin Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam coś bardzo podobnego... Jakby ból korzonków, przynajmniej w tym miejscu. Mi pomaga masaż, ciepły prysznic skierowany na dół pleców i kąpiel :)

Miałam też takie bóle przed ciążą, często po pracy, więc jakby z przeciążenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 21:07

9ewngzu303gw9x57.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ