X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nerwoból - plecy
Odpowiedz

Nerwoból - plecy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Allana Debiutantka

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy borykałyście się z nerwobólami pleców w początkowej ciąży? Jestem w 8 tc. Złapał mnie dziś silny nerwoból z boku kręgosłupa, w dole pleców. Boli przy ruchu, szczególnie w czasie chodzenia gdy obciążę prawą nogę. Wtedy też lekko promieniuje na pośladek i górną część uda. To taki ostry, przeszywający ból. Najgorsze, że nie chce przejść. Miewałam już podobne bóle przed ciążą, ale martwię się, czy to po prostu ból pleców czy coś związanego z ciążą. Powinnam się martwić?

c55f0dw4b1rqkf2p.png
  • Kinkin Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam coś bardzo podobnego... Jakby ból korzonków, przynajmniej w tym miejscu. Mi pomaga masaż, ciepły prysznic skierowany na dół pleców i kąpiel :)

Miałam też takie bóle przed ciążą, często po pracy, więc jakby z przeciążenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 21:07

9ewngzu303gw9x57.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ