Nie za szybko na objawy?
-
Dziewczyny pomóżcie bo popadam w paranoję!
Podejrzewam, że mogę byc w ciąży choć nie wiem czy nie za szybko żebym cos czuła.
Okres miałam 04.09, a do ❤️ 15.09 bez zapezpieczenia.
Od dwóch dni mniej więcej czuje lekki ból, skurcze w podbrzuszu jak przed @, trochę częściej czuje parcie na pęcherz i przez jeden dzień wczoraj było sporo białego śluzu.
Za pierwszym razem jak zaszłam tez bardzo szybko to czułam i dodatkowo piersi bolały a teraz poki co nie.
Pomijam rozstroje żołądka bo zazwyczaj mam to na codzień, ale sadzę że trochę sie to nasiliło.
Myślicie ze jest jakaś szansa na ciąże? -
Mala27 wrote:Jeśli kalendarzyk sie nie myli to była 18tego
-
Jesli znasz swoj organizm dobrze, to bedzie wysylal napewno sygnaly , mnie 3 dni po owulacjii bardzo bolaly piersi brzuch mnie dziwnie kul, 4 dni przed planowanym terminem miesiaczki dwie krechy, pozniej regularne powtarzanie bety, bo rzecz jasna za wczesnie na usg.monik84111
-
Mala27 wrote:Dziewczyny pomóżcie bo popadam w paranoję!
Podejrzewam, że mogę byc w ciąży choć nie wiem czy nie za szybko żebym cos czuła.
Okres miałam 04.09, a do ❤️ 15.09 bez zapezpieczenia.
Od dwóch dni mniej więcej czuje lekki ból, skurcze w podbrzuszu jak przed @, trochę częściej czuje parcie na pęcherz i przez jeden dzień wczoraj było sporo białego śluzu.
Za pierwszym razem jak zaszłam tez bardzo szybko to czułam i dodatkowo piersi bolały a teraz poki co nie.
Pomijam rozstroje żołądka bo zazwyczaj mam to na codzień, ale sadzę że trochę sie to nasiliło.
Myślicie ze jest jakaś szansa na ciąże?Beta 18.11 5085❤️
Martynka 08.06.2018 ❤️ -