Nie za szybko na objawy?
-
Dziewczyny pomóżcie bo popadam w paranoję!
Podejrzewam, że mogę byc w ciąży choć nie wiem czy nie za szybko żebym cos czuła.
Okres miałam 04.09, a do ❤️ 15.09 bez zapezpieczenia.
Od dwóch dni mniej więcej czuje lekki ból, skurcze w podbrzuszu jak przed @, trochę częściej czuje parcie na pęcherz i przez jeden dzień wczoraj było sporo białego śluzu.
Za pierwszym razem jak zaszłam tez bardzo szybko to czułam i dodatkowo piersi bolały a teraz poki co nie.
Pomijam rozstroje żołądka bo zazwyczaj mam to na codzień, ale sadzę że trochę sie to nasiliło.
Myślicie ze jest jakaś szansa na ciąże? -
Czyli 4dpo. Myslę, ze mozesz miec objawy. Mnie piersi nie bolaly i nie bolą, za to mialam potoki bialego sluzu, ćmienie w macicy, 3 bezsenne noce (od 3 do 6dpo) i czulam sie jak chora. Test zrobilam 10dpo pomimo ze bylam pewna, i od razu 2 grube krechy. Zatestuj za 6 dni i daj znac.Mala27 wrote:Jeśli kalendarzyk sie nie myli to była 18tego

-
Jesli znasz swoj organizm dobrze, to bedzie wysylal napewno sygnaly , mnie 3 dni po owulacjii bardzo bolaly piersi brzuch mnie dziwnie kul, 4 dni przed planowanym terminem miesiaczki dwie krechy, pozniej regularne powtarzanie bety, bo rzecz jasna za wczesnie na usg.monik84111
-
Ja właśnie też tak mamMala27 wrote:Dziewczyny pomóżcie bo popadam w paranoję!
Podejrzewam, że mogę byc w ciąży choć nie wiem czy nie za szybko żebym cos czuła.
Okres miałam 04.09, a do ❤️ 15.09 bez zapezpieczenia.
Od dwóch dni mniej więcej czuje lekki ból, skurcze w podbrzuszu jak przed @, trochę częściej czuje parcie na pęcherz i przez jeden dzień wczoraj było sporo białego śluzu.
Za pierwszym razem jak zaszłam tez bardzo szybko to czułam i dodatkowo piersi bolały a teraz poki co nie.
Pomijam rozstroje żołądka bo zazwyczaj mam to na codzień, ale sadzę że trochę sie to nasiliło.
Myślicie ze jest jakaś szansa na ciąże?
dziś robiłam drugi test i też pokazał mi pozytywny wynik
Beta 18.11 5085❤️
Martynka 08.06.2018 ❤️ -

a 6dpo miałam już delikatne bole w podbrzuszu (głównie przy jakimś wysiłku)... i od razu po tym pojawiła się spora ilość białawego śluzu...