X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nieprawidłowa beta w 6tc, słaba akcja serca
Odpowiedz

Nieprawidłowa beta w 6tc, słaba akcja serca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basia1 Nowa

Wysłany: 24 marca, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, to moja pierwsza ciąża. Pierwsza betę zrobiłam tydzień po owulacji, następna w kolejnym tygodniu
    01.03 - beta 33,2
    07.03 - beta 658
    Następnie zaczęło się plamienie trwające już ponad tydzień. Na wizycie u ginekologa 6+2 tyg c. Akcja serca 110bpm. Lekarka powiedziała, że to zbyt mało. Zaleciła kolejną betę
    21.03 - beta 34760
    23.03 - beta 42682
    Lekarka powiedziała że wynik jest nieprawidłowy i teraz 27.03 idę na kolejne USG. Czy takie ciążę zawsze kończą się poronieniem lub wadami genetycznymi czy może jest jeszcze szansa na szczęśliwe zakończenie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ