X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nieregularny pecherzyk
Odpowiedz

Nieregularny pecherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Czekajaca-mama Nowa

Wysłany: 25 września 2025, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,

Wiem, ze jest tu wiele z Was , które mają ogromne doświadczenie. Proszę o szczera opinie, bo mój strach jest ogromny.

Ostatnia miesiączka 9.08

Pierwsza beta wyniosła 64 wykonana 7.09.
    15.09 nic nie było widać na usg. Doktor zaleciła badanie hcg.
    16.09 hcg 699 a 18.09 1150, 20.09 hcg 1799. Przyrosty nie są imponujące.
    Dzis byłam na usg, jest widoczny zarodek z akcją serca, widziałam bicie, ale ciaza wg om 6+5, a wg pomiarów zarodka 5+6. Niestety pecherzyk mial nieregularny kształt.
    Martwię sie, ze moze sir to skończyć jak ostatnio, ze za dużo rzeczy idzie tutaj nie tak. Kolejne usg 08.10. Czy ktoś donosił taka ciążę?

Mam negatywne doświadczenia mialam poronienie dokładnie 2 lata temu, mam na pokładzie cudownego 5-latka, tamtą ciaza od początku byla pewna.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ