Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nieregularny pecherzyk
Odpowiedz

Nieregularny pecherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Czekajaca-mama Nowa

Wysłany: 25 września 2025, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,

Wiem, ze jest tu wiele z Was , które mają ogromne doświadczenie. Proszę o szczera opinie, bo mój strach jest ogromny.

Ostatnia miesiączka 9.08

Pierwsza beta wyniosła 64 wykonana 7.09.
    15.09 nic nie było widać na usg. Doktor zaleciła badanie hcg.
    16.09 hcg 699 a 18.09 1150, 20.09 hcg 1799. Przyrosty nie są imponujące.
    Dzis byłam na usg, jest widoczny zarodek z akcją serca, widziałam bicie, ale ciaza wg om 6+5, a wg pomiarów zarodka 5+6. Niestety pecherzyk mial nieregularny kształt.
    Martwię sie, ze moze sir to skończyć jak ostatnio, ze za dużo rzeczy idzie tutaj nie tak. Kolejne usg 08.10. Czy ktoś donosił taka ciążę?

Mam negatywne doświadczenia mialam poronienie dokładnie 2 lata temu, mam na pokładzie cudownego 5-latka, tamtą ciaza od początku byla pewna.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ