Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Nieregularny pecherzyk
Odpowiedz

Nieregularny pecherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Czekajaca-mama Nowa

Wysłany: 25 września 2025, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,

Wiem, ze jest tu wiele z Was , które mają ogromne doświadczenie. Proszę o szczera opinie, bo mój strach jest ogromny.

Ostatnia miesiączka 9.08

Pierwsza beta wyniosła 64 wykonana 7.09.
    15.09 nic nie było widać na usg. Doktor zaleciła badanie hcg.
    16.09 hcg 699 a 18.09 1150, 20.09 hcg 1799. Przyrosty nie są imponujące.
    Dzis byłam na usg, jest widoczny zarodek z akcją serca, widziałam bicie, ale ciaza wg om 6+5, a wg pomiarów zarodka 5+6. Niestety pecherzyk mial nieregularny kształt.
    Martwię sie, ze moze sir to skończyć jak ostatnio, ze za dużo rzeczy idzie tutaj nie tak. Kolejne usg 08.10. Czy ktoś donosił taka ciążę?

Mam negatywne doświadczenia mialam poronienie dokładnie 2 lata temu, mam na pokładzie cudownego 5-latka, tamtą ciaza od początku byla pewna.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ